• -10%
bio-product
Αφρόλουτρο με Βερίκοκο & Κουφοξυλιά 200ml, Bio, Benecos
search
  • Αφρόλουτρο με Βερίκοκο & Κουφοξυλιά 200ml, Bio, Benecos
  • Αφρόλουτρο με Βερίκοκο & Κουφοξυλιά 200ml, Bio, Benecos

Αφρόλουτρο με Βερίκοκο & Κουφοξυλιά 200ml, Bio, Benecos

9625
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά φυσικού αφρόλουτρου με βερίκοκο & κουφοξυλιά, της Benecos, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα προϊόντα περιποίσης σώματος, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Καθαρίζει απαλά το δέρμα, ενώ η σύνθεσή του ενυδατώνει αποκαθιστώντας την ισορροπία στο δέρμα σας. Το φρουτώδες άρωμά του είναι ιδανικό για όλες τις εποχές και η φυσική του σύνθεση είναι χαμηλή σε αλλεργιογόνα.

5,34 €
5,93 €
με ΦΠΑ

Τα αφρόλουτρα φυσικής φροντίδας της benecos περιέχουν εκχυλίσματα βοτάνων, απόσταγμα αμαμηλίδας, βιολογικό χυμό μήλου, ενυδατικά συστατικά και ήπιες δραστικές ουσίες που καθαρίζουν απαλά το δέρμα. Είναι vegan, πιστοποιημένα από τoν BDIH και περιέχουν την φόρμουλα Biomix της benecos από επτά επιλεγμένα βιολογικά φυτικά εκχυλίσματα.
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Organic Pyrus Malus Juice, Polyglyceryl-3 Caprate, Sorbitan Caprylate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Glycerin, Parfum, Dehydroacetic Acid, Sodium Chloride, Organic Hamamelis Virginiana Flower Water, Organic Glycerin, Organic Rosa Canina Fruit Extract, Organic Sambucus Nigra Fruit Extract, Organic Hypericum Perforatum Flower Extract, Organic Urtica Dioica Root Extract, Organic Calendula Officinalis Flower Extract, Organic Arctium Lappa Fruit Extract, Organic Tilia Cordata Flower Extract, Organic Sambucus Nigra Flower Extract, Organic Prunus Armeniaca Kernel Oil, Inulin, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol

Εφαρμόστε σε υγρή επιδερμίδα όταν κάνετε ντουζ με τα χέρια σας ή με ένα σφουγγάρι. Δημιουργήστε πλούσιο αφρό και απολαύστε το υπέροχο άρωμά του

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΙΡΠΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2321056660, 59509333, ΒΙΠΕ ΣΕΡΡΩΝ
Συγκατάθεση για cookie