bio-product
Υγρό Υποαλλεργικό Απορρυπαντικό Πλυντηρίου, 750ml, AlmaWin- Klar
search
  • Υγρό Υποαλλεργικό Απορρυπαντικό Πλυντηρίου, 750ml, AlmaWin- Klar

Υγρό Υποαλλεργικό Απορρυπαντικό Πλυντηρίου, 750ml, AlmaWin- Klar

12587
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά υγρού υποαλλεργικού & άοσμου απορρυπαντικού για το πλυντήριο, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα είδη σπιτιού του βιολογικού μας καταστήματος Greenhousebio.gr. Το απορρυπαντικό είναι ιδανικό για λευκά & χρωματιστά υφάσματα, βαμβακερά, λινά & συνθετικά ρούχα. Χάρη στην σύνθεση του είναι το καταλληλότερο απορρυπαντικό για παιδιά & μωρά με ευαίσθητο δέρμα. Χρησιμοποιήστε το στους 30°C έως 95°C.

5,50 €
με ΦΠΑ

ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Πιστοποίηση: Vegan ECOCERT Ecogarantie Συστατικά: Χωρίς ένζυμα, φωσφορικά, χλώριο και οπτικά λαμπρυντικά. Μπουκάλι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, ανακυκλώσιμο. Ετικέτα: Η ετικέτα είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά και τυπώνεται με μελάνια χωρίς ορυκτέλαια. Φυσική ποιότητα: Χωρίς συνθετικά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά. Ελεγμένη ποιότητα: επιτυχώς δερματολογικά ελεγμένη.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

>5% <15% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσιες (φυτικής ζάχαρης) , <5 ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες (εκχύλισμα ξηρών καρπών σαπουνιού), σαπούνι (σαπούνι από φυτικά έλαια*). Άλλα συστατικά: νερό, άλατα νατρίου κιτρικού οξέος, αιθανόλη, κιτρικό οξύ, κόμμι ξανθάνης, γαλακτικό οξύ.

Το 100% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.

*Συστατικά από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Εάν χρειάζεστε ιατρική συμβουλή, έχετε έτοιμο το δοχείο ή την ετικέτα. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τυχόν υπάρχοντες φακούς επαφής εάν είναι δυνατόν. Συνεχίστε το ξέπλυμα. Εάν ο ερεθισμός των ματιών επιμένει: Ζητήστε ιατρική συμβουλή/ προσοχή. Απορρίπτετε μόνο τα εντελώς άδεια δοχεία για ανακύκλωση.
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Δοσολογία: Δοσολογία ανάλογα με τη βρωμιά και τη σκληρότητα του νερού (η ακριβής δόση αναγράφεται στην ετικέτα στο πίσω μέρος).

 Δοσολογία για πλύσιμο στο χέρι: Προσθέστε 20 ml υγρού απορρυπαντικού AlmaWin σε περίπου 5 l νερό. 

Εφαρμογή: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πλυντήριο όσο και στο πλύσιμο στο χέρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε πλήρη όσο και σε ευαίσθητο κύκλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασίες μεταξύ 30 ° C και 95 ° C. Λάβετε υπόψη τις οδηγίες φροντίδας του κατασκευαστή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Δεν είναι κατάλληλο για μαλλί και μετάξι. 

Συμβουλές: Προσθέστε λευκαντικό οξυγόνου AlmaWin για λαμπερά λευκά ρούχα. 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΙΡΠΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2321056660, 59509333, ΒΙΠΕ ΣΕΡΡΩΝ
Συγκατάθεση για cookie