• -5%
Οδοντόβουρτσα Παιδική Πολύ Μαλακή Από Μπαμπού Κίτρινη Humble Brush
search
  • Οδοντόβουρτσα Παιδική Πολύ Μαλακή Από Μπαμπού Κίτρινη Humble Brush
  • Οδοντόβουρτσα Παιδική Πολύ Μαλακή Από Μπαμπού Κίτρινη Humble Brush
  • Οδοντόβουρτσα Παιδική Πολύ Μαλακή Από Μπαμπού Κίτρινη Humble Brush

Οδοντόβουρτσα Παιδική Πολύ Μαλακή από Μπαμπού Κίτρινη, Humble Brush

5508
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Εξαιρετικά μαλακή παιδική οδοντόβουρτσα με λαβή από βιοδιασπώμενο μπαμπού και κίτρινες ίνες χωρίς PBA. Η Humble Brush έχει αντιολισθητική επιφάνεια , εργονομική λαβή , κομψή και εργονομική σχεδίαση και αποτελλεί το απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο σας . Διατίθεται σε 4 υπέροχα φωτεινά χρώματα! Συνίσταται να αντικαθίσταται κάθε 3 μήνες ή όταν οι ίνες έχουν φθαρεί.

3,75 €
3,95 €
με ΦΠΑ

Εμείς στο Greenhouse επιλέξαμε την Humble Brush επειδή και εκείνοι πιστεύουν, όπως και εμείς , στα υψηλής ποιότητας βιώσιμα προϊόντα. Όλα τα προϊόντα τους έχουν λαβή κατασκευασμένη από 100% βιοδιασπώμενο μπαμπού , ενώ η τρίχα είναι απαλλαγμένη από την τοξίνη BPA (δισφαινόλη Α) και δεν περιέχει καθόλου νάυλον . Δεν υπάρχει κανένα άλλο φυτικό υλικό που να σας επιτρέπει να χρησιμοποιείσεται την οδοντόβουρτσα για περισσότερο από 3 μήνες , τόσο που διαρκούν και οι συνθετικές οδοντόβουρτσες μαζικής παραγωγής. Η Humble Brush έχει όλο το "πακέτο" της προστασίας του περιβάλλοντος. Η βούρτσα είναι συσκευασμένη σε διαφανές, βιοδιασπώμενο, περιτύλιγμα και το κουτί είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλώσιμα υλικά.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie