greek-product
Αιθέριο Έλαιο Λεμόνι, 10ml, Etherica
search
  • Αιθέριο Έλαιο Λεμόνι, 10ml, Etherica

Αιθέριο Έλαιο Λεμόνι, 10ml, Etherica

11032
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά αιθέριου ελαίου λεμονιού της Etherica, σε καταπληκτική τιμή, από το τμήμα Ομορφιάς του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ανανεωθείτε σωματικά & πνευματικά με αυτό το θαυμάσιο φυσικό έλαιο ! Είναι γνωστό για τις τονωτικές, αντισηπτικές και εντομοαπωθητικές του ιδιότητες. Βοηθά στην συγκέντρωση, ενώ δρα κατά της κατάθλιψης, της αϋπνίας & του άγχους.

10,20 €
με ΦΠΑ

Η χρήση του αιθέριου ελαίου λεμονιού συνηθίζεται ευρέως και στον το τομέα της ομορφιάς. Διαλυμένο σε φυτικό λάδι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, για τις μυρμηγκιές & τα κουρασμένα πόδια. Επίσης χάρη στις στυπτικές & απολεπιστικές του ιδιότητες είναι ιδανικό για το λιπαρό δέρμα & την ακμή. Αποχρωματίζει τις κηλίδες, λευκαίνει & απαλύνει την επιδερμίδα. Δυναμώνει τα νύχια & χαρίζει λάμψη στα μαλλιά. Καθώς περιέχει βιταμίνη C, προάγει την σύνθεση κολλαγόνου, αυξάνει την ελαστικότητα & μειώνει τις ρυτίδες.

Tο αιθέριο έλαιο προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη της φλούδας ώριμων λεμονιών. Το λεμόνι είναι ο καρπός του δέντρου λεμονιά και ανήκει στην οικογένεια των Ρουτιδών. Η λεμονιά μπορεί να μεγαλώσει μέχρι 6 μέτρα σε ύψος, αλλά συνήθως είναι πιο κοντή. Τα φύλλα της είναι πράσινα, λαμπερά και έχουν ελλειψοειδές σχήμα. Τα άνθη είναι λευκά εξωτερικά με το εσωτερικό τους να κλίνει προς το μωβ.

Τα προϊόντα ETHERICA, παρασκευάζονται στην Ελλάδα και περιέχουν επιλεγμένες πρώτες ύλες από βότανα υψηλής βιολογικής αξίας.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι

Αιθέριο Έλαιο Λεμονιού

Δεν χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα. Συνδυάζεται καλά με τα αιθέρια έλαια Λεβάντα, Ευκάλυπτος, Υλανγκ Υλανγκ.

Χρήση στην αρωματοθεραπεία:
-Διεγερτικό και τονωτικό μασάζ: Προσθέστε 20 σταγόνες λεμόνι και 15 σταγόνες δενδρολίβανο σε 100ml έλαιο αμυγδάλου και κάντε μασάζ σε όλο το σώμα.
-Για πιο δυνατά, λεία και λαμπερά νύχια: Προσθεστε 5 σταγόνες λεμόνι σε 10ml jojoba ή έλαιο τριαντάφυλλο και κάντε μασάζ στα νύχια.
-Για το πλύσιμο των πιάτων, ρίξτε μία σταγόνα στο σφουγγαράκι.
-Για αποσμητικό χώρου και για υγρό γενικού καθαρισμού: Προσθέστε 10-15 σταγόνες σε 100ml νερό σε ένα μπουκαλάκι με σπρέι.

Οδηγίες Χρήσης με Ασφάλεια:
-Aποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
-Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού.
-Μην τα χρησιμοποιείτε αδιάλυτα στην επιδερμίδα. Κάντε τεστ αλλεργικής αντίδρασης.
-Μετά τη χρήση αιθερίων ελαίων εσπεριδοειδών αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο.
-Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
-Χρησιμοποιήστε τα με προσοχή σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

Φυσικό προϊόν. Δεν περιέχει: μαγιά, σιτάρι, γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, ζελατίνη, φυστίκια, οστρακοειδή, γαλακτοκομικά, τεχνητά γλυκαντικά χρώματα & αρώματα,αγαύη, τεχνητά συντηρητικά. Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση gluten free.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie