greek-product
search

Melimpampa Αιθέριο Έλαιο Μαστίχα Χίου 10ml

15662
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το αυθεντικό αυτό αιθέριο έλαιο μαστίχας Χίου, έχει επουλωτικές, αναπλαστικές, συγκολλητικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Η μαστίχα έχει έντονη δράση κατά των βακτηρίων, μυκήτων και ιών, ανακουφίζει από παθήσεις του αναπνευστικού και πεπτικού, μειώνει κιρσούς και ευρυαγγείες ενώ καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα. Το έλαιο μαστίχας θεωρείται ιδανικό για αντιμετώπιση ακμής και αντιγήρανσης ενώ κάνει την επιδερμίδα του προσώπου λαμπερή και υγιή βελτιώνοντας την όψη της.

10,25 €
με ΦΠΑ

Κατάλληλο για ζαχαροπλαστική / μαγειρική χρήση

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας με πολλούς τρόπους, να προσθέσετε λίγες σταγόνες σε διάφορα προϊόντα ή να το διοχετεύσετε στο χώρο σας.

Origin
Greek
Vegan
Ναι

100% Φυσικό με 10% αιθέριο έλαιο, το αυθεντικό, πιστοποιημένο από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Ρίξτε μερικές σταγόνες σε νερό και  αφήστε να εξατμιστεί ή τοποθετήστε σε συσκευή ρεσό πάνω από κεράκι. 
Εμποτίστε σκληρό χαρτόνι, τοποθετήστε σε διάφορα σημεία και εκμεταλλευτείτε τις ιδιότητές του αιθέριου ελαίου πολύ οικονομικά, ανανεώνοντας όσο συχνά θέλετε. 
Διατίθεται με πρακτικό σταγονόμετρο σε σκουρόχρωμο φαρμακευτικό φιαλίδιο με καπάκι ασφαλείας
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie