• Νέο
bio-product
search

Herbly Pitta Βιολογικό Τσάι Καρύδα & Φρούτα 250ml

16455
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το αναψυκτικό είναι εμπνευσμένο από την Αγιουρβέδικη φιλοσοφία και προορίζεται να ενεργοποιήσει το εσωτερικό σας φως. Συναντήστε την εσωτερική σας ισορροπία με ένα ελαφρύ και δροσερό μείγμα από τσάι, μέντα, κεράσι, σταφύλι και πορτοκάλι για να επιβραδύνετε και να χαλαρώσετε.

2,70 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 10 τεμάχια.

Η Pitta είναι γνωστή ως εκπρόσωπος της φωτιάς και του νερού. Ελέγχει το μεταβολικό σύστημα και επηρεάζει την πέψη, την απορρόφηση, την έκκριση, την επεξεργασία της τροφής, τα συναισθήματα και τη θερμοκρασία του σώματος.

Πιείτε Herbly Pitta για να βοηθήσετε το σώμα σας να δροσιστεί από μια αγχωτική μέρα ή μια καλοκαιρινή ζέστη. Το μείγμα Pitta θα βοηθήσει το σώμα σας να ηρεμήσει, ειδικά στο τέλος της ημέρας, και να νιώσει όμορφα και χαλαρά.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι

Νερό, χυμός καρύδας*, συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού*, συμπυκνωμένος χυμός πορτοκαλιού*, συμπυκνωμένος χυμός βύσσινου*, φυσικό άρωμα πορτοκαλιού μέντας, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού*. *= Βιολογικό

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΝΑ 100 ML
Ενέργεια 65 kj / 15 kcal
Λίπος 0,0 γρ
εκ των οποίων κορεστεί 0,0 γρ
Υδατάνθρακας 3,6 γρ
Εκ των οποίων κορεστεί 3,5 γρ
Πρωτεΐνη 0,0 γρ
Αλας 0,0008 γρ
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie