bio-product
Holle Βιολογικό Βρεφικό Γάλα 1ης Βρεφικής Ηλικίας 400γρ. Bio
search
  • Holle Βιολογικό Βρεφικό Γάλα 1ης Βρεφικής Ηλικίας 400γρ. Bio

Holle Βιολογικό Βρεφικό Γάλα 1ης Βρεφικής Ηλικίας 400γρ. Bio

889
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κατάλληλο για χρήση αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού σας αλλά και στην μετάβαση από τον θηλασμό . Ιδανικό για κατανάλωση με μπιμπερό , αλλά και για χρήση στις κρέμες δημητριακών της Holle. Από αυστηρά ελεγχόμενες Βιοκαλλιέργειες (Demeter). Ιδιαίτερα εύκολο στη πέψη, χωρίς γλουτένη και χωρίς προσθήκη ζάχαρης .

10,50 €
με ΦΠΑ

H Holle Formula Γάλακτος 1ης Βρεφικής Ηλικίας , είναι παρασκευασμένη από 99% συστατικά Βιολογικής Καλλιέργειας. Το γάλα που χρησιμοποιείται στην Φόρμουλα, προέρχεται από αγελάδες που εκτρέφονται σε αγροκτήματα βιοδυναμικής καλλιέργειας (Demeter).Τα υπόλοιπα συστατικά περιλαμβάνουν βιολογικά φυτικά έλαια τα οποία παρέχουν τα απαραίτητα λιπαρά οξέα για το μωρό σας.

Γεύματα την ημέρα

Πόσιμο τροφή (ml)

Αριθμός Μέτρησης κουτάλια *

Ποσότητα του νερού (ml)

2-3

170

5

150

200

6

180

235

7

210

* 1 κουτάλι μέτρησης = 4,7 g

Το Οργανικό άμυλο και η μαλτοδεξτρίνη προέρχονται από καλαμπόκι. Το υπόλοιπο 1% των συστατικών είναι οι βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του μωρού σας και απαιτούνται από τους κοινοτικούς κανονισμούς.

Σημαντική Πληροφορία

Το μητρικό γάλα είναι η πιο φυσική και ωφέλιμη τροφή για το μωρό σας, αφου συμπεριλαμβάνει το σύνολο των θρεπτικών ουσιών και βιταμινών τις οποίες χρειάζεται ένα μωρό. Επομένως η Holle συστήνει , ο μητρικός θηλασμός να είναι η αποκλειστική τροφή για το μωρό σας κατά τους πρώτους 6 μήνες. Μετά τους 6 μήνες συνιστάται να συνεχιστεί ο μητρικός θηλασμός σε συνδυασμό με μια κατάλληλη και ισορροπημένη διατροφή του μωρού. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας ή έναν εξιδεικευμένο Σύμβουλο Μητρικού Θηλασμού σε περίπτωση που το παιδί σας χρειάζεται άλλη τροφή εκτός από το θηλασμό ή συναντάτε δυσκολίες στο να το θηλάσετε ή τέλος αν δεν θηλάζει πλέον .

Η βιοδυναμική γεωργία είναι μια οικολογική γεωργία που λαμβάνει υπ' όψη της πέραν των φυσικών παραγόντων και αφανείς δυνάμεις στη φύση που παίζουν σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες της ζωής, την υγεία και ευρωστία των φυτών και των γεωργικών ζώων. Αναλυτικότερα , μέσα από την ανακύκλωση των οργανικών υλικών και την αποφυγή κάθε είδους επιβάρυνσης του περιβάλλοντος και αποδυνάμωσης της ζωής των φυτών και των ζώων σταθεροποίηται η οικολογική ισορροπία. Προστατεύεται ποικιλία μικροοργανισμών στο έδαφος ενώ οι εργασίες εναρμονίζονται σύμφωνα με τους κοσμικούς ρυθμούς, δηλαδή οι διάφορες εργασίες, σπορά, φύτεμα, κλάδεμα, συγκομιδή κλπ. να γίνονται τις ευνοϊκές χρονικές στιγμές.Επιπλέον η φυτική παραγωγή συνδυάζεται με την κατάλληλη κτηνοτροφία, τόση που να μπορεί να τραφεί από παραγωγή του κτήματος.Επιλέγονται μόνο φυτά και ζώα που ταιριάζουν στις συνθήκες της περιοχής κι έχουν αυξημένη αντοχή. Το μεγαλύτερο ποσοστό όλων των ζωοτροφών, προέρχονται από το ίδιο το κτήμα. Ζωοτροφές που έρχονται απ' αλλού θα είναι μόνο συμπλήρωμα και θα πρέπει να προέρχονται από βιοδυναμικό αγρόκτημα ή τουλάχιστον από βιολογικό. Στις ζωοτροφές δεν επιτρέπονται χημικά πρόσθετα, αντιβιοτικά κλπ. φάρμακα. - Για θεραπείες χρησιμοποιούνται κυρίως ομοιοπαθητικά φάρμακα και βότανα.

Ο αγρότης εργάζεται ευχάριστα και δημιουργικά σε ένα αρμονικό τοπίο και προσπαθεί να κάνει το κτήμα του έναν όσο το δυνατόν αυτάρκη ζωντανό οργανισμό, από την παραγωγικότητα του οποίου θα μπορεί να προσφέρει υγιή, ζωντανή τροφή και σε άλλους, τροφή που θα βοηθά τους ανθρώπους να γίνονται όχι μόνο πιο υγιείς αλλά ακόμη και πιο συνειδητοί.

Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Demeter
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Bio
Ναι
Vegan
Όχι
Lactose Free
Όχι

Αποβουτυρωμένο γάλα βιοδυναμικής καλλιέργειας, βιολογικός ορός γάλακτος σε σκόνη απιονισμένο εν μέρει, βιολογικά φυτικά έλαια ( βιολογικό λάδι φοίνικα, βιολογικό ελαιοκράμβη, βιολογικό ηλιέλαιο), βιολογική μαλτοδεξτρίνη, ανθρακικό ασβέστιο, χλωριούχο κάλιο, χλωριούχο νάτριο, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, σιδηρούχο γαλακτικό οξύ, θεϊκός ψευδάργυρος, νιασίνη, ασβέστιο, D-, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο, βιταμίνη Β2, ιωδικό κάλιο, φολικό οξύ, βιταμίνη Κ, σεληνιακό νάτριο, βιταμίνη D.

Η παρασκευή του είναι απλή και γρήγορη. Προσθέτετε βρασμένο νερό και ανακατεύετε καλά.
Βήμα 1: Για αποτελεσματική αποστείρωση , θα πρέπει να βράσει το μπουκάλι, το δαχτυλίδι και τη θηλή πριν από τη χρήση 3-5 λεπτά.
Βήμα 2: Βράζετε το νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι περίπου τους 50 ° C. Γεμίστε το μισό από το νερό μέσα στο φιαλίδιο (για μερίδες βλέπε πίνακα παρακάτω).
Βήμα 3: Μετρήστε την ποσότητα σκόνης σύμφωνα με τον πίνακα και το ρίχνετε μέσα στο μπιμπερό . Γεμίστε τη μεζούρα χαλαρά και ισιώστε την με το πίσω μέρος ενός μαχαιριού. Βήμα 4: Ανακατεύετε το μίγμα της σκόνης με το μισό από την ποσότητα του νερού ζωηρά. Προσθέτετε το υπόλοιπο νερό και ανακινήστε καλά και πάλι. Κρυώστε το σε θερμοκρασία κατανάλωσης (37 ° C)

Το προϊόν δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108