• -12%
bio-product
Αποσμητικό Σπρέυ Βιολογικό Basis Sensitive 75ml Bio Lavera
search
  • Αποσμητικό Σπρέυ Βιολογικό Basis Sensitive 75ml Bio Lavera
  • Αποσμητικό Σπρέυ Βιολογικό Basis Sensitive 75ml Bio Lavera
  • Αποσμητικό Σπρέυ Βιολογικό Basis Sensitive 75ml Bio Lavera

Αποσμητικό Σπρέυ Βιολογικό Basis Sensitive 75ml Bio Lavera

8906
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικού αποσμητικού σπρέυ Basis Sensitive, της Lavera, σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα για την ομορφιά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Η αποτελεσματική του σύσταση με βιολογική αμαμελίδα & αιθέριο έλαιο βιολογικού τριαντάφυλλου, ρυθμίζει τον ιδρώτα με τον πλέον φυσικό τρόπο. Χαρίστε στον εαυτό σας 24ωρη προστασία, φίνο άρωμα & ένα ήρεμο αίσθημα αυτοπεποίθησης !

8,36 €
9,50 €
με ΦΠΑ

Συστατικά:

Water (Aqua), Alcohol*, Triethyl Citrate, Sodium Caproyl/ Lauroyl Lactyl Lactate, Glyceryl Caprylate, Rosa Damascena Flower Water*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water*, Melissa Officinalis Water, Equisetum Arvense Leaf Extract*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Benzyl Benzoate**, Coumarin**

Όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίαςΌπου ** φυσικό αιθέριο έλαιο.

Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις & άλατα αλουμινίου.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΙΡΠΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2321056660, 59509333, ΒΙΠΕ ΣΕΡΡΩΝ
Συγκατάθεση για cookie