• Νέο
bio-product
search

Born to Bio Eau de Toilette Vanilla Patchouli 50ml

16673
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ανακαλύψτε το Vanilla Patchouli eau de toilette, ένα φυσικά κομψό και εκλεπτυσμένο άρωμα. Αυτό το άρωμα έχει σχεδιαστεί για να αφυπνίσει τις αισθήσεις σας και να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία όσφρησης. Φτιαγμένο με μείγμα φυσικών συστατικών όπως αμύγδαλο , κεχριμπάρι , πατσουλί και βανίλια , αυτό το eau de toilette είναι η επιτομή της κομψότητας.

7,90 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 8 τεμάχια.

Αυτό το Vanilla Patchouli eau de toilette αποτελείται από φυσικά συστατικά που σέβονται το δέρμα σας και το περιβάλλον. Το πουδρένιο και σαγηνευτικό άρωμά του διαρκεί όλη μέρα. Χάρη στις χαλαρωτικές και διεγερτικές ιδιότητες του συνδυασμού Vanilla-Patchouli, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μειώσετε το άγχος σας. Χαρίστε στον εαυτό σας μια μοναδική οσφρητική εμπειρία με το Vanilla Patchouli eau de toilette.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Alcohol denat*, aqua, άρωμα.

* από βιολογικά συστατικά.

Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του Vanilla Patchouli eau de toilette, είναι σημαντικό να το αποθηκεύετε σωστά. Αποφύγετε να αφήνετε το μπουκάλι σε άμεσο ηλιακό φως ή σε μέρος που είναι πολύ ζεστό, καθώς η ζέστη μπορεί να αλλάξει το άρωμα. Συνιστούμε να το αποθηκεύετε σε δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Εάν χρησιμοποιείτε το eau de toilette τακτικά, βεβαιωθείτε ότι το μπουκάλι είναι καλά κλειστό για να αποτρέψετε την είσοδο αέρα στο εσωτερικό και τη μείωση της διάρκειας ζωής του αρώματος.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie