search

Melivion Οδοντόκρεμα με Μαστίχα, Πρόπολη & Εχινάκεια 75ml

16338
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μια οδοντόκρεμα με ευεργετικά συστατικά για τη στοματική σας υγιεινή. Δρα κατά των ερεθισμών, προστατεύει τα δόντια από την πλάκα και την τερηδόνα και καταπραΰνει τις ευαισθησίες. Ιδανικό για Ομοιοπαθητική

5,90 €
με ΦΠΑ

Η μαστίχα έχει φυσικές απολυμαντικές, αλλά και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Συμβάλλει στην απομάκρυνση της περιττής υγρασίας του στόματος, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει δροσερή αναπνοή. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα των ιστών μεταξύ δοντιών και ούλων και έτσι δρα κατά του σχηματισμού πλάκας και άλλων περιοδοντικών παθήσεων. Η πρόπολη είναι το αντιβιοτικό της φύσης. Έχει αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις, αλλά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η εχινάτσια ή εχινάκεια έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Εξουδετερώνει επιβλαβείς μικροοργανισμούς, οι οποίοι ευθύνονται για την κακή αναπνοή. Έτσι προστατεύει την υγεία της στοματικής κοιλότητας, αλλά παράλληλα χαρίζει και καθαρή αναπνοή.

Με τα παραπάνω βότανα συνεργάζονται ακόμη το θυμάρι και ο μάραθος. Το θυμάρι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και έτσι αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις λοιμώξεις της στοματικής κοιλότητας. Από την άλλη ο μάραθος περιέχει μαγγάνιο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο και έχει αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Άρα είναι ένα εξαιρετικό φυσικό συστατικό για τη στοματική υγιεινή, αλλά και για την αντιμετώπιση της κακοσμίας της αναπνοής.

Aqua, Sorbitol, Silica, Xylitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Xanthan Gum, Ethanol, Titanium Dioxide/C.I. 77891, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil*, Propolis Cera/Propolis*, Echinacea Purpurea Cone Flower Extract* , Commiphora Myrrha Extract, Foeniculum Vulgare /Fennel Extract*, Thymus Vulgaris Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Chios Mastic Oil (Pistacia Lentiscus var. Chia 0,1% )**, Citric Acid.

  • *οργανικής προέλευσης
  • ** φυσικά αιθέρια έλαια

Απλώνουμε μια γραμμή οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσα και βουρτσίζουμε σωστά για 2-3 λεπτά τα δόντια μας. Βουρτσίζουμε ακόμη και τη γλώσσα απαλά και στη συνέχεια ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Τη χρησιμοποιούμε πρωϊ & βράδυ.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie