search

Melivion Οδοντόκρεμα με Αλόη Καλέντουλα 75ml

16330
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οδοντόκρεμα ειδικά μελετημένη για να αντιμετωπίσει ερεθισμούς των ούλων, λεκέδες των δοντιών και την κακοσμία του στόματος. Tα δραστικά συστατικά που περιέχει δυναμώνουν τα ούλα και προσφέρουν δροσερή αναπνοή. Κατάλληλη για OMOIOΠAΘHTIKH Χωρίς triclosan και χημικές ουσίες.

5,90 €
με ΦΠΑ

Η καλέντουλα περιέχει μια σειρά από ευεργετικά συστατικά, στα οποία οφείλονται οι θεραπευτικές της δράσεις. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει σαπωνίνες, καροτενοειδή, στερόλες, φλαβονοειδή και αιθέρια έλαια.

Πλέον η καλέντουλα θεωρείται από τα πιο σημαντικά βότανα για την αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων όπως είναι η φλεγμονή ή μόλυνση. Οι σαπωνίτες είναι αυτοί που δρουν αποτελεσματικά κατά της φλεγμονής.

Τα άνθη της έχουν αποδειχθεί ευεργετικά στην γρήγορη επούλωση των πληγών, λόγω της αντισηπτικής της δράσης.

Η αλόη είναι ένα αυτοφυές φυτό που φύεται σε θερμές περιοχές του πλανήτη, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται σε αφθονία.

Η ιδιαίτερη ικανότητά της να κατακρατεί νερό είναι αυτή που τη βοηθάει να επιβιώνει σε ακραία καιρικά φαινόμενα ξηρασίας αλλά και υψηλών θερμοκρασιών. Με κάποιο πολύπλοκο μεταβολισμό, το νερό μετασχηματίζεται σε ένα διαφανές ζελατινώδες υγρό, που είναι και το χαρακτηριστικό όλων των ιδιοτήτων της.

Το φύλλο της αλόης αποτελείται από τέσσερα στρώματα: το φλοιό, τον υποφλοιώδη χιτώνα, το στρώμα της κόλλας και το παρέγχυμα ή πολφός, που είναι το στρώμα το οποίο περιέχει το πολύτιμο ζελέ, τη νωπή γέλη αλόης. Από την επεξεργασία αυτού του ζελέ είναι που παράγονται τα διάφορα προϊόντα της αλόης.

Απλώνουμε μια γραμμή οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσα και βουρτσίζουμε σωστά για 2-3 λεπτά τα δόντια μας. Βουρτσίζουμε ακόμη και τη γλώσσα απαλά και στη συνέχεια ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Τη χρησιμοποιούμε πρωϊ & βράδυ.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie