• -12%
bio-product
search

Lavera Οδοντόκρεμα Sensitive Whitening 75ml

16246
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ζήστε την αίσθηση lavera των φυσικά καθαρών δοντιών και υγιών ούλων: Η εξαιρετικά αποτελεσματική μας φόρμουλα παρέχει στα δόντια σας προστασία 5 σε 11 και λεύκανση φιλική προς το σμάλτο.

6,25 €
7,10 €
με ΦΠΑ



1) Αφαιρεί επιφανειακούς λεκέδες και λευκαίνει τα δόντια
2) Αποτρέπει το σχηματισμό νέων λεκέδων
3) Προστατεύει από κοιλότητες και προβλήματα με τα ούλα
4) Προστατεύει από τη συσσώρευση πέτρας
5) Αφήνει το στόμα φρέσκο

Το βιολογικό λάδι καρύδας περιέχει αντιβακτηριακούς παράγοντες που προλαμβάνουν την τερηδόνα.Τα σωματίδια καθαρισμού ορυκτών καθαρίζουν επιμελώς τα δόντια και αφαιρούν τους επιφανειακούς λεκέδες.

Βιοδιασπώμενες φόρμουλες απαλλαγμένες από υγρά ή στερεά μικροπλαστικά, απαλλαγμένες από τεχνητά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά2- Πιστοποιημένα σύμφωνα με το αυστηρό και ανεξάρτητο πρότυπο ποιότητας NATRUE για φυσικά καλλυντικά προϊόντα- Δοκιμασμένο από οδοντιάτρους- Σωληνάριο συμπεριλαμβανομένου. το καπάκι είναι κατασκευασμένο από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό, ο σωλήνας είναι ανακυκλώσιμος- Βιοαποικοδομήσιμη φόρμουλα2 σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Γλυκερίνη, όξινο ανθρακικό νάτριο, ξυλιτόλη, νερό (υδάτινο), καολίνη, κοκοθειικό νάτριο, χυμός φύλλων αλόης μπαρμπαντενσίς*, κεταρυλική αλκοόλη, λάδι Cocos Nucifera (καρύδας)*, Mentha Piperita (μέντας) Εκχύλισμα φύλλων*, Salvia (Salvia) Εκχύλισμα φύλλων*, θειικό κέτεαρυλο νάτριο, υδρογονωμένο κραμβέλαιο, κυτταρίνη, περλίτης, φθοριούχο νάτριο, μενθόλη, κοκο-γλυκοζίτη, γαλακτικό οξύ, λεβουλινικό οξύ, λεβουλινικό νάτριο, υδροξείδιο του νατρίου, γεύση (άρωμα)**, Limonene**

* συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία
** από φυσικά αιθέρια έλαια

 Βουρτσίζετε τακτικά τα δόντια δύο φορές την ημέρα.
Κατάλληλο μόνο για ενήλικες.
Περιέχει φθοριούχο νάτριο: 1400 ppm (F-).

Αλλεργιογόνα

d-Limonene
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie