• -20%
search

Complete Protection Οδοντόπαστα με Λεμόνι & Eυκάλυπτο Vegan 75ml BUCCOTHERM

15846
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οδοντόπαστα για λεύκανση & φροντίδα των δοντιών. Περιέχει φθόριο. Βοηθάει στην καταπολέμηση της πλάκας και της τερηδόνας. Με εκχύλισμα aloe vera, γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Με γεύση λεμόνι και ευκάλυπτο προσφέρει φρεσκάδα στην αναπνοή όλη την ημέρα Αποτελείται από ιαματικό νερό της πηγής Castéra-Verduzan.

7,96 €
9,95 €
με ΦΠΑ

Το προϊόν αποτελείται μόνο από φυτικά συστατικά & δεν ελέγχεται σε ζώα! Το 100% των συστατικών του είναι φυσικής προέλευσης με την πλειοψηφία των συστατικών από βιολογική γεωργία. Δεν περιέχει γλουτένη, paraben, αλκοόλ, σακχαρίνη, πολυαιθυλενογλυκόζη, σιλικόνες, φαινοξυαιθανόλη, συνθετικά αρώματα, ζωϊκά προϊόντα, συστατικά που προέρχονται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, κατάλοιπα πετρελαίου και συντηρητικά μη εγκεκριμένα από την Ecocert.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι

Aqua (Ιαματικό νερό Castera-Verduzan*), Υδρογονωμένο άμυλο υδρόλυση, Ενυδατωμένο πυρίτιο, Γλυκερίνη, Aqua, ξυλιτόλη, κόμμι ξανθάνης, γλυκοζίτη δεκυλίου, άρωμα, φθοριούχο νάτριο, εκχύλισμα Stevia rebaudiana**, σκόνη χυμού φύλλων Aloe barbadensis,**, Citral.

Περιέχει φθοριούχο νάτριο: 1450 ppm

*Ιαματικό νερό Castéra-Verduzan σταθεροποιημένο σε pH 8 (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία)

**Υλικά Βιολογικής Γεωργίας

Το 100% των συνολικών συστατικών είναι φυσικής προέλευσης

Το 19% των συνολικών συστατικών είναι από Βιολογική Γεωργία

Καθημερινό βούρτσισμα για δύο λεπτά, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie