bio-product
search

Βιολογικές Φρυγανιές Ολικής Άλεσης 270g Arrasate

14728
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι βιολογικές φρυγανιές ολικής άλεσης, έχουν δημιουργηθεί με σεβασμό στην διατροφή.

4,10 €
με ΦΠΑ

Οι συγκεκριμένες φρυγανιές παράγονται από το σύστημα άλεσης αλεύρου που εκμεταλλεύεται την τριβή δημητριακών χωρίς συμπίεση. Με αυτόν τον τρόπο τα βασικά στοιχεία που περιέχονται στο σπόρο του σιταριού (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα), διατηρούνται αναλλοίωτα. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες, απαλλαγμένα από συνθετικά φυτοφάρμακα.
Έχουν δημιουργηθεί με σεβασμό στην διατροφή, αφού δεν έχουν πρόσθετα σάκχαρα, περιέχουν μόνο φυσικά σάκχαρα και η περιεκτικότητα τους σε αλάτι είναι πολύ χαμηλή.
Κύριο συστατικό είναι το αλεύρι ολικής άλεσης και το αγνό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Πιστοποιημένο Gluten Free
Όχι
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Αλεύρι σίτου ολικής* (88%), έξτρα παρθένο ελαιόλαδο* (4%), γλουτένη σταριού*, μαγιά μπύρας*, αλάτι. (* Προϊόν βιολογικής γεωργίας).

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1600kJ/379kcal - Λίπη: 5,7g εκ των οποίων κορεσμένα: 1,2g - Υδατάνθρακες: 64g εκ των οποίων σάκχαρα: 4g - Φ. ίνες: 9,2g - Πρωτεΐνες: 13g - αλάτι: 1,4g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΥΓΕΙΑ ΕΠΕ, 2102848522, 99057910, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 5
Συγκατάθεση για cookie