Τσάι Θηλασμού, Weleda
search
  • Τσάι Θηλασμού, Weleda

Τσάι Θηλασμού, Weleda

1795
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Διευκολύνει το θηλασμό. Τα βότανα γλυκάνισος, κύμινο, μάραθος και μοσχοσίταρο που περιέχει, είναι γνωστά για τη γαλακτογόνο δράση τους. Σε καθημερινή βάση δρούν χαλαρωτικά στον οργανισμό κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

9,50 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 2 τεμάχια.

Το τσάι θηλασμού αποκαθιστά την ισορροπία των υγρών στο σώμα και έχει υπέροχο άρωμα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυσικά αιθέρια έλαια. Περιέχει επίσης Lemon Verbena, το οποίο χαρίζει ήπια γεύση και δρα εξισορροπητικά και χαλαρωτικά, προσφέροντας αρμονία. Σε σακουλάκια για καλύτερη προστασία και διατήρηση των φυσικών αρωμάτων και χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Ενδείκνυται από το τέλος του τοκετού και καθόλη τη διάρκεια των μηνών της γαλουχίας. έως και τρεις μήνες μετά τον τοκετό.

Τα προϊόντα Weleda για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού είναι το αποτέλεσμα εντατικής συνεργασίας με έμπειρες μαίες και φαρμακοποιούς. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά υψηλής ποιότητας, προσεκτικά επεξεργασμένες αγνές φυτικές φυσικές ουσίες. Κανένα από τα προϊόντα δεν περιέχει πρώτες ύλες με βάση το ορυκτέλαιο ή συνθετικές αρωματικές και χρωστικές ουσίες και συντηρητικά. Τα άριστης ποιότητας, αυστηρά ελεγχόμενα προϊόντα της Weleda για την περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της μέλλουσας και νέας μητέρας και του μωρού της.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie