bio-product
search

Βιολογικό Άρωμα για Μωρά και Παιδιά / Baby Bio Eau de Toilette 50ml Alphanova Baby

13923
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Φυσικό άρωμα για μωρά και παιδιά υποαλλεργικό, απερίγραπτα όμορφο και απαλό άρωμα για το μωρό!

16,50 €
με ΦΠΑ

Εάν δεν μπορείτε να χορτάσετε με την μυρωδιά του μωρού σας, τότε το Eau de Toilette Alphanova Baby Bio είναι κατάλληλο για εσάς. Το απερίγραπτα όμορφο και απαλό άρωμά του είναι ακριβώς αυτό που θα μυρίσετε κάθε φορά που θα ανοίγετε το καπάκι του. Το Alphanova Baby Organic Eau de Senteur 50ml είναι ένα φρέσκο ​​και λεπτό άρωμα για μωρά που συνδυάζει τη γλύκα του περγαμόντου με την καρδιά του αστραφτερού άνθους πορτοκαλιάς σε μια γκουρμέ βάση βανίλιας.

  • υποαλλεργικό
  • το άρωμα δεν περιέχει αλκοόλη
  • απαλή σύνθεση στο παιδικό δέρμα
  • το πρώτο άρωμα του μωρού σας
  • παιχνιδιάρικο design που ταιριάζει στο παιδικό δωμάτιο
Origin
Foreign
Vegan
Όχι
Bio
Ναι

Aqua, Glycerin, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Levulinate, Levulinic Acid.
*Ingredient from organic farming

Ψεκάστε απευθείας στο δερματάκι ή τα ρουχαλάκια του μωρού. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και το πρόσωπο.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie