Ενυδατική κρέμα φροντίδας για μωρα΄, 100ml, Biarritz
search
  • Ενυδατική κρέμα φροντίδας για μωρα΄, 100ml, Biarritz

Ενυδατική κρέμα φροντίδας για μωρα΄, 100ml, Biarritz

12913
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά ενυδατικής κρέμας για μωρά, σε εξαιρετική τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Η κρέμα είναι ιδανική για το πρόσωπο και το σώμα προσφέρει άνεση, απαλότητα και ανακούφιση στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού καθώς επίσης το προστατεύει από μικρούς ερεθισμούς.Καταπραΰνει και δεν διαταράσσει το ευαίσθητο δέρμα του βρέφους

9,00 €
με ΦΠΑ

Δεν ερεθίζει τα μάτια.

Χωρίς πρόσθετο άρωμα.

Υποαλλεργικό.

Δοκιμασμένο υπό την επίβλεψη δερματολόγου και οφθαλμίατρου.

Ασφαλές για χρήση από τη γέννηση (με εξαίρεση τα πρόωρα μωρά).

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Aqua, Glycerin**, Disodium Cocoyl Glutamate, Cocos Nucifera Oil*, Xanthan Gum, Algae Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate "Το 99,6% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσηςΤο 22% του συνόλου των συστατικών προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΙΡΠΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2321056660, 59509333, ΒΙΠΕ ΣΕΡΡΩΝ
Συγκατάθεση για cookie