bio-product
search

Pop Corn Mariachi 's Sweet Chilly 75g Bio, Vegan, Moonpop

14226
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Moonpop Sweet Chilli είναι ποπ κορν, αρωματισμένο με τις καλύτερες γλυκές πιπεριές τσίλι. Το Moonpop έχει μια εντυπωσιακά αέρινη και τραγανή υφή, καθιστώντας το ακαταμάχητα νόστιμο και μοναδικό. Επιπλέον, παρασκευάζεται με βιολογικό λάδι καρύδας .

3,30 €
με ΦΠΑ

Το Moonpop είναι μια πρωτοποριακή μάρκα υγιεινών σνακ. Συνδυάζουν τις πιο θρεπτικές, μοναδικές & υπέροχες γεύσεις σε μια δυναμική και ελκυστική εμφάνιση για την απόλαυση του απόλυτου βιολογικού σνακ.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ* 50%, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο* 21%, λάδι καρύδας*, ηλιέλαιο*, μπαχαρικά τσίλι 6,7% (αλάτι, μαλτοδεξτρίνη*, καπνιστή πάπρικα*, σκόνη ντομάτας*, κρεμμύδι*, πάπρικα*, δεξτρόζη*, εκχύλισμα μαγιάς*, φυσικό άρωμα*, τσίλι*). * = Βιολογικό

Ενέργεια 450 kcal (1890 kJ)
Λιπαρά 17 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά 14 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 62 γραμμάρια
σάκχαρα 28 γραμμάρια
Φυτικές ίνες 10 γραμμάρια
Πρωτείνη 6,6 γρ
Άλας 0,7 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie