bio-product
search

Σαμπουάν Λεβάντας και Γύρης (λεπτά μαλλιά) 250ml Bee Honest Cosmetics

15675
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το σαμπουάν λεβάντας και γύρης συνδυάζει ήπιο καθαρισμό και φυσικά ενεργά συστατικά, όπως μαλακτικό, θρεπτικό βιολογικό μέλι, θρεπτικό αιθέριο έλαιο λεβάντας και πορτοκαλιού και γύρη που δίνει στα λεπτά μαλλιά περισσότερο σώμα και όγκο.

10,80 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 4 τεμάχια.

Το σαμπουάν έχει το ηρεμιστικό, χαλαρωτικό άρωμα πορτοκαλιού και λεβάντας.

Τύπος μαλλιών: κατάλληλο για κανονικά και λεπτά μαλλιά (από 3 ετών).

Tα Bee honest καλλυντικά εμπνεύστηκαν από τη μέλισσα και χρησιμοποιούν με ευγνωμοσύνη ειδικά συστατικά φροντίδας όπως το μέλι, το κερί μέλισσας, την πρόπολη και το Gelee royale.

Προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαφορετικών τύπων δέρματος. Η Bee honest cosmetics πιστεύει ότι η εξωτερική ομορφιά, η υγιεινή διατροφή και η γενική ευεξία παρέχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Νερό, κοκοθειικό νάτριο, κοκο-γλυκοσίδη, δινάτριο κοκοϋλογλουταμινικό, γαλακτικό οξύ, χλωριούχο νάτριο, γλουταμινικό νάτριο κοκοϋλικό, χλωριούχο γκουάρ υδροξυπροπυλτριμόνιο, έλαιο βοτάνων υβριδικής λεβάντας*, εκχύλισμα λαβαντούλας angustimellen*, εκχύλισμα λαβαντούλας*, έλαιο ανθρακί*, *, έλαιο φλούδας εσπεριδοειδών εκφρασμένο, έλαιο ξύλου κέδρου ατλαντικής, αλκοόλη, σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο, ελαϊκό γλυκερύλιο, κιτρικό οξύ,
λιναλοόλη, λιμονένιο, κιτράλη.

*Βιολογικής προέλευσης.
** Φυσικής προέλευσης.
Το 99% των συνολικών συστατικών είναι φυσικής προέλευσης,

Aπλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ και ξεβγάλτε (αποφύγετε την επαφή με τα μάτια). Χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό για επιπλέον φροντίδα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie