greek-product
search

Μπάρα Πρωτεΐνης Φουντούκι & Κακάο 60gr. Vegan, Brothers

14205
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μπάρα πρωτεΐνης των Brothers, με φουντούκι και κακάο, για να καλύψει την ανάγκη του οργανισμού σου πριν αλλά και μετά την προπόνηση. Vegan, χωρίς γλουτένη, συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη και πρόσθετα σε υπέροχη γεύση που συναρπάζει.

2,50 €
με ΦΠΑ

Η πρωτεΐνη βοηθά στην αναδόμηση των μυϊκών ιστών και μας δίνει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Ενδιάμεσο σνάκ πλούσιο σε φυτικές ίνες. Vegan, χωρίς γλουτένη, συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη και πρόσθετα σε υπέροχη γεύση που συναρπάζει.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι

Βασιλικός χουρμάς, Ελληνικό αμύγδαλο φυρανιά, φιστίκι αράπικο, νιφάδες βρώμης χωρίς γλουτένη, φυτική πρωτεΐνη αρακά – φουντούκι, φυτικές ίνες βρώμης χωρίς γλουτένη.

Παρακαλούμε ελέγξτε για τυχόν αλλεργίες .

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Ανά 100g
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1618Kj / 386Kcal
ΛΙΠΑΡΑ 17g
εκ των οποίων κορεσμένα 1,5g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 50g
εκ των οποίων σάκχαρα 36g
ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ 7,5g
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ 17g
ΑΛΑΤΙ 0,351g
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie