• Νέο
search

Emelia Μελάσα Stick 25τμχ - 250gr

16531
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη της μελάσας είναι δύο κουταλάκια της σούπας την ημέρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να καταναλώσετε δύο Stick Emelia . Για να επιτύχετε τη μέγιστη απορρόφηση σιδήρου, σας προτείνουμε να την συνδυάστε με τη κατανάλωση τροφίμων που είναι πλούσια σε βιταμίνη C, όπως ο χυμός πορτοκαλιού.

3,80 €
με ΦΠΑ

Εύχρηστη συσκευασία της αγαπημένης σας μελάσας για να την έχει κανείς μαζί του στην δουλειά, στην προπόνηση, στην βόλτα, στο ταξίδι, στο σχολείο.

Μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως την ζάχαρη ή οποιοδήποτε άλλο γλυκαντικό σε γλυκά και αρτοσκευάσματα ( κεικ, μπισκότα, κουλούρια ,) στον καφέ ή στο τσάι. Μπορεί να προστεθεί στα smoothies, στον χυμο,στα cocktails, ως topping στο γιαούρτι, στο παγωτό, στα cocktails.Ιδανική για dressing σαλάτας, κόκκινες σάλτσες, μαρινάδες. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. (εως 20βαθμους κελσίου). Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για βίντεο με συνταγές!

Η μελάσα Emelia – μπορεί να βοηθήσει τα άτομα που έχουν προδιάθεση για σακχαρώδη διαβήτη ή να συμπεριληφθεί στο διαιτολόγιο ατόμων με διαβήτη, πάντα με τη συμβουλή διατροφολόγου-ιατρού, επειδή έχει μέτριο γλυκαιμικό δείκτη, μεταβολίζεται αργά και σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα λόγω των πολυφαινολών που περιέχει

Δεν είναι προϊόν απόσταξης. Δεν είναι black strap.Δεν περιέχει θείο, γλουτένη , λεκιθίνη σόγιας. Δεν είναι γενετικά μεταλλαγμένο προιόν. Μελάσα για σίδηρο σε ατομικές συσκευασίες των 10 γραμμαρίων.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie