• Νέο
bio-product
search

Ola Bio Βιολογικό Σιρόπι Αγαύης 350g

16508
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το νέκταρ ή σιρόπι Αγαύης (αγάβης) προέρχεται από την αγαύη που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά το κακτοειδές φυτό από το οποίο παίρνουμε και την τεκίλα.

4,10 €
με ΦΠΑ

Το νέκταρ αγαύης είναι πιο γλυκό από το μέλι αλλά χάρη στο χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη, δεν προκαλεί απότομες αυξομειώσεις στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Το θετικό του στοιχείο είναι πως με ελάχιστη ποσότητα του νέκταρ παίρνεις την γλύκα που θέλεις. Στην περίπτωση της ζάχαρης, θα χρειαζόσουν 3 φορές μεγαλύτερη ποσότητα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Σιρόπι αγάβης* (*προϊόν βιολογικής γεωργίας)

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.

Ενέργεια: 1312KJ/309Kcal-Λίπη: 0g εκ των οποίων κορεσμένα: 0g - Υδατάνθρακες: 77,2g eΕκ των οποίων σάκχαρα: 77,2g - Φ. Ίνες: 0g - Πρωτεΐνες: 0g - Αλάτι 0g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie