bio-product
Βιολογικά Κράνμπερυ Αποξηραμένα Καναδά Bio, Greenhouse
search
  • Βιολογικά Κράνμπερυ Αποξηραμένα Καναδά Bio, Greenhouse
  • Βιολογικά Κράνμπερυ Αποξηραμένα Καναδά Bio, Greenhouse

Βιολογικά Κράνμπερυ Αποξηραμένα / Καναδά / Greenhouse

2553
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ένας θησαυρός θρεπτικών συστατικών . Τα κράνμπερι είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και ιδιαίτερα πλούσια σε φυτικές ίνες, μαγγάνιο, βιταμίνη Ε , βιταμίνη Κ και αντιοξειδωτικά . Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.

24,50 € / kg
με ΦΠΑ

Το GreenHouse ως το πρώτο πιστοποιημένο απο τη ΔΗΩ ,σημείο πώλησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα , μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε απο μια μεγάλη σειρά βιολογικών προϊόντων χύμα .Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται η ποιότητα και η σιγουριά των πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές αφου έτσι αποφεύγουμε το κόστος συσκευασίας.
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Θρεπτική αξία ανά 100 γρ
Eνέργεια 1182kj/282kcal
Πρωτεϊνες 2,4g
Υδατάνθρακες 75,0g
Λιπαρά 0,39g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
-
+


Συγκατάθεση για cookie