greek-product
search

Ρολό Σύκου με Μαύρη Σοκολάτα & Brandy 180gr Vegan, Askada

14536
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το ROLL ΣΥΚΟΥ , είναι η λιχουδιά που ονειρευόμαστε! Το Σύκο Κύμης μπλέκεται μεθυστικά με τη σοκολάτα, και μαζί με το brandy και τα καραμελωμένα αμύγδαλα, μας προκαλούν να κόψουμε άλλο ένα κομματάκι! Η ιδανική συνοδεία σε μια ζεστή κούπα καφέ, αλλά και σε ένα επιδόρπιο κρασί ή ένα παλαιωμένο απόσταγμα. Χωρίς συντηρητικά.

5,80 €
με ΦΠΑ

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Όχι

Πάστα σύκου (75%),μαύρη σοκολάτα (11%), (κακαόμαζα ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας),καραμελωμένα αμύγδαλα (αμύγδαλα ζάχαρη),brandy (4,2%), κανέλα, ανθός άλατος Μεσολογγίου.

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ανά 100g:Eνέργεια: 337Kcal, Λιπαρά: 9.4g εκ των οποίων Κορεσμένα:3g, Υδατάνθρακες: 67g, εκ των οποίων Σάκχαρα:46g, Εδώδιμες Ίνες:12g,  Πρωτείνες:4g, Αλάτι:0,3g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie