

Οι χουρμάδες τρώγονται συνήθως σκέτοι, καθώς είναι εξαιρετικά εύγευστοι, αλλά μπορούν να καταναλωθούν και ως σνακ με γιαούρτι, δημητριακά και ξηρούς καρπούς. Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.
Οι χουρμάδες αποτελούν πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών βιταμινών όπως η βιταμίνη Α που παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην όραση, όσο και στην υγεία του δέρματος, η βιταμίνη C που είναι απαραίτητη για την επανόρθωση των ιστών και την παραγωγή κολλαγόνου και τα καροτενοειδή που είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά. Έχουν επίσης μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες που βελτιώνουν την εντερική λειτουργία.