• Νέο
greek-product bio-product
search

Βιοαγρός Βιολογικός Κολοκυθόσπορος 250g

16378
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ένα φυσικό και πολύ θρεπτικό προϊόν. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ψωμί, σε πίτες, σε δημητριακά, σε σαλάτες, ακόμα και σε γλυκά.

3,80 €
με ΦΠΑ

Οι κολοκυθόσποροι είναι μια καλή πηγή πρόσληψης θρεπτικών συστατικών όπως το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο σίδηρος, ο χαλκός, ο φώσφορος και ο ψευδάργυρος. Περιέχουν επίσης ικανοποιητικές ποσότητες βιταμίνης Κ, βιταμίνης Β2, φυλλικού οξέος, καλίου και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων.

Η τακτική κατανάλωση κολοκυθόσπορων έχει συνδεθεί με το μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης ορισμένων ειδών καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων του στομάχου, του μαστού, του πνεύμονα, του προστάτη και του παχέος εντέρου.

Οι κολοκυθόσποροι περιέχουν υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών, μαγνησίου, ψευδαργύρου και λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην καλή υγεία της καρδιάς.

Origin
Greek
Bio
Ναι

Κολοκυθόσπορος*

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας
Ενέργεια:
2414 kJ / 582 kcal
Λιπαρά:
45.6g
Kορεσμένα:
9.4g
Υδατάνθρακες:
14.2g
Σάκχαρα:
0.3g
Εδώδιμες Ίνες:
8.8g
Πρωτεΐνες:
24.4g
Αλάτι:
0.045
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie