• -10%
bio-product
search

Βιολογικά,Vegan Waffel Rolls 52% Μαύρη Σοκολάτα 125g Vivani

16031
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το πρώτο μπισκότο VIVANI: Τραγανά ρολά γκοφρέτας με λαχταριστή επικάλυψη μαύρης σοκολάτας. Η υψηλή περιεκτικότητα σε σοκολάτα 52% είναι ένα πραγματικό αποκορύφωμα για όλους τους λάτρεις της σοκολάτας.

4,32 €
4,80 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 4 τεμάχια.

Μια καλή σοκολάτα είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό γλυκό. Είναι ένα πολύτιμο έργο τέχνης. Δεν παράγεται απλά, αλλά δημιουργείται με αγάπη μέσα από έμπνευση και πάθος. Καθώς ένας ζωγράφος επιλέγει προσεκτικά πινέλα, χρώματα και καμβάδες, το ίδιο ισχύει και για την τέχνη της σοκολάτας. Κάθε μεμονωμένο συστατικό είναι μια πινελιά χρώματος, από την ευδιάκριτη υπογραφή του δημιουργού μέχρι την τέλεια σκηνοθεσία του αντικειμένου. Όλα αυτά είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να δημιουργηθεί ένα έργο τέχνης με διαρκές και όμορφο αποτέλεσμα.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Aλεύρι σίτου *, ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, κακαόμαζα*, ζάχαρη τεύτλων*, βούτυρο κακάο*, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες* (σόγια*), λίπος καρύδας*, κανέλα*, θαλασσινό αλάτι

Μπορεί να περιέχει συστατικά ξηρών καρπών και γάλακτος .
*από βιολογική γεωργία

Διατροφικές Πληροφορίες Ø 100γρ

Ενέργεια

2010 kJ / 480 kcal

Λίπος

22 γρ

Κορεσμένα λιπαρά οξέα

13 γρ

Υδατάνθρακες

62 γρ

Εκ των οποίων σάκχαρα

38 γρ

Πρωτεΐνη

5,8 γρ

Αλας

0,30 γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie