bio-product
search

Σαμπουάν Ελιάς και Πρ΄οπολης (κανονικά και ταλαιπωρημένα μαλλιά ) 250ml Bee Honest Cosmetics

15699
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το σαμπουάν ελιάς και πρόπολης συνδυάζει ήπιο καθαρισμό και φυσικά ενεργά συστατικά, όπως καταπραϋντικό, θρεπτικό βιολογικό μέλι, ελιά και πρόπολη.

10,80 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 3 τεμάχια.

Περιέχει πρόπολη που καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής, θρεπτικό βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Με το αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού και καμφοράς.

Τύπος μαλλιών: κατάλληλο για κανονικά και ταλαιπωρημένα μαλλιά (από 3 ετών).

Τα Bee honest προιόντα εμπνεύστηκαν από τη μέλισσα και χρησιμοποιούν με ευγνωμοσύνη ειδικά συστατικά φροντίδας όπως το μέλι, το κερί μέλισσας, την πρόπολη και το Gelee royale.

Προσαρμοσμένα στις ανάγκες διαφορετικών τύπων δέρματος. Η Bee honest cosmetics πιστεύει ότι η εξωτερική ομορφιά, η υγιεινή διατροφή και η γενική ευεξία παρέχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Νερό, κοκοθειικό νάτριο, κοκογλυκοσίδη, δινάτριο κοκοϋλογλουταμινικό, γαλακτικό οξύ, αλκοόλη, χλωριούχο νάτριο, κοκοϋλογλουταμινικό νάτριο, χλωριούχο γκουάρ υδροπροπυλτριμόνιο, mel*, πρόπολη, olea europaea εκχύλισμα φύλλων olea europaea*, olea* *, έλαιο φλούδας λεμονιού εσπεριδοειδών, έλαιο φύλλων καμφοράς κανέλας, σορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο, ελαϊκό γλυκερύλιο, κιτρικό οξύ, λιναλοόλη, λιμονένιο.

*Βιολογικής προέλευσης.
** Φυσικής προέλευσης.
Το 99% των συνολικών συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.

 Απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ και ξεβγάλτε (αποφύγετε την επαφή με τα μάτια). Χρησιμοποιήστε το μαλακτικό ελιάς και πρόπολης για επιπλέον φροντίδα.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie