bio-product
Μαλακτική κρέμα μαλλιών άγριο τριαντάφυλλο, 180ml, Urtekram
search
  • Μαλακτική κρέμα μαλλιών άγριο τριαντάφυλλο, 180ml, Urtekram

Βιολογική Μαλακτική κρέμα μαλλιών άγριο τριαντάφυλλο, 180ml, Urtekram

13162
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά μαλακτικής κρέμας μαλλιών, με άρωμα από άγριο τριαντάφυλλο, σε ασυναγώνιστη τιμή, από τα προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Η κρέμα είναι φτιαγμένη ιδανικά για βαμμένα μαλλιά καθώς βοηθάει στην διατήρηση και αναζοωγόνηση του χρώματος των μαλλιών.

12,00 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 3 τεμάχια.

Ήπια φόρμουλα με ενυδατική αλόη βέρα, προστατευτικό χρώματος από το μπλε λάχανο της θάλασσας και το εκχύλισμα ρίζας παντζαριού που θρέφουν τα μαλλιά σας, προσθέτουν απαλότητα, λάμψη και διευκολύνουν το βούρτσισμα.

Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά και ξεβγάλτε. Με ένα φρέσκο ​​άρωμα από λεπτό άγριο τριαντάφυλλο. Πιστοποιημένο από την Ecocert Cosmos Organic, vegan και με 99% φυσική προέλευση.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: Νερό, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Γλυκερίνη**, Cetyl Alcohol, C15-19 Alkane, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil*, Rosa Canina Fruit Extract*, Rosa Damascena Oil Extract* *, Εκχύλισμα ρίζας Beta Vulgaris, Εκχύλισμα φύλλων Crambe Maritima, Εκχύλισμα φλοιού Magnolia Officinalis, βήτα-σιτοστερόλη, σκουαλένιο, βουτυλενογλυκόλη, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, CI 77491, μαρμαρυγία, στεατικό γλυκερύλιο SE, τοκοφερλυμικό οξικό οξύ, γαλακτικό γαλακτικό άλας τοκοφερυλίου, Geraniol, Limonene.

(* = συστατικό από βιολογική γεωργία, ** = παρασκευάζεται με βιολογικά συστατικά). 99 % φυσικής προέλευσης . COSMOS ORGANIC πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife σύμφωνα με το COSMOS Standard.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie