• -12%
bio-product
search

Lavera Σαμπουάν Εξειδικευμένης Επανόρθωσης 250ml

16261
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ζήστε την αίσθηση lavera της αποτελεσματικής περιποίησης μαλλιών από τη φύση: Η προσεκτικά ισορροπημένη φόρμουλα μας με βιολογικό έλαιο macadamia και βιολογικό λάδι argan είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Θρέφει έντονα τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, βοηθώντας στην αποτελεσματική αποκατάσταση ακόμη και των βαριά κατεστραμμένων μαλλιών.

7,74 €
8,80 €
με ΦΠΑ

Το βιολογικό λάδι macadamia είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες και βοηθά με τις σχισμένες άκρες και τα ξηρά μαλλιά.
Το βιολογικό έλαιο αργκάν περιέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που περιποιούνται και προστατεύουν αποτελεσματικά τα μαλλιά.

Βιοδιασπώμενη φόρμουλα χωρίς ορυκτέλαια, σιλικόνη και τεχνητά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά (σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά).
Πιστοποιημένο σύμφωνα με το αυστηρό και ανεξάρτητο πρότυπο COSMOS για φυσικά και βιολογικά καλλυντικά. Δερματολογικά ελεγμένο.
Το πλαστικό αυτού του μπουκαλιού, συμπ. το καπάκι, είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό.
Πιστοποίηση PETA και δεσμευμένη για την καλή διαβίωση των ζώων.
Αποκλειστική φυσική φόρμουλα που αναπτύχθηκε από την έρευνα lavera, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα της φύσης.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Water (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Sea Salt (Maris Sal), Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Citric Acid, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract*, Chenopodium Quinoa Seed Extract*, Glyceryl Undecylenate, Levulinic Acid, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pca Glyceryl Oleate, Sodium Levulinate, Glycerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Tridecane, Alcohol** denat., Coco-Glucoside, Undecane, Sodium Sulfate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Fragrance (Parfum)***, Benzyl Alcohol***, Limonene***

* συστατικά βιολογικής γεωργίας
** κατασκευασμένα με βιολογικά συστατικά
*** φυσικής προέλευσης

Κάντε μασάζ με σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και δημιουργήστε αφρό. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε τη χρήση του lavera Repair & Deep Care Conditioner.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie