• -12%
bio-product
search

Lavera Σαμπουάν Οικογενειακό 250ml

15871
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ζήστε την αίσθηση lavera της αποτελεσματικής περιποίησης μαλλιών από τη φύση: Η προσεκτικά ισορροπημένη φόρμουλα μας με βιολογικό μήλο και βιολογική βρώμη είναι ειδικά σχεδιασμένη για απαλό καθαρισμό. Καθαρίζει απαλά και περιποιείται τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

7,74 €
8,80 €
με ΦΠΑ

Το βιολογικό μήλο δεν είναι μόνο νόστιμο, έχει επίσης ένα υπέροχο άρωμα και προσφέρει μια φρέσκια και φρουτώδη εμπειρία.
Η βιολογική βρώμη είναι γνωστή για τις ενυδατικές της ιδιότητες και θρέφει απαλά το τριχωτό της κεφαλής.

Βιοδιασπώμενη φόρμουλα χωρίς ορυκτέλαια, σιλικόνη και τεχνητά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά (σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά).
Πιστοποιημένο σύμφωνα με το αυστηρό και ανεξάρτητο πρότυπο COSMOS για φυσικά και βιολογικά καλλυντικά. Δερματολογικά ελεγμένο.
Το πλαστικό αυτού του μπουκαλιού, συμπ. το καπάκι, είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό.
Πιστοποίηση PETA και δεσμευμένη για την καλή διαβίωση των ζώων.
Αποκλειστική φυσική φόρμουλα που αναπτύχθηκε από την έρευνα lavera, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα της φύσης.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νερό (Aqua), κοκοθειικό νάτριο, θαλασσινό αλάτι (Maris Sal), κοκαμιδοπροπυλική βεταΐνη, δεκυλογλυκοσίδη, κιτρικό οξύ, εκχύλισμα φρούτων Pyrus Malus (μήλο)*, εκχύλισμα άχυρου Avena Sativa (βρώμης)*, φρούτο Cucumis Sativus (αγγούρι) Εκχύλισμα*, σκόνη χυμού φύλλων Aloe Barbadensis*, Εκχύλισμα φρούτων Vitis Vinifera (σταφύλι)*, ενδεκυλενικό γλυκερυλεστέρα, λεβουλινικό οξύ, κετεαρυλική αλκοόλη, PCA ελαϊκή γλυκερυλεστέρα, γλυκερίνη, λεβουλινικό νάτριο, νάτριο Cetearylsulfate*dronatyum, Alco. , Τριδεκάνιο, Γαλακτικό οξύ, Κοκο-γλυκοζίτη, Ενδεκάνιο, Θειικό νάτριο, Χλωριούχο νάτριο, Τοκοφερόλη, Έλαιο σπόρων Helianthus Annuus (Ηλίανθος), Άρωμα (άρωμα)***

* συστατικά από βιολογική γεωργία
** κατασκευασμένα με βιολογικά συστατικά
*** από φυσικής προέλευσης

Κάντε μασάζ με σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και δημιουργήστε αφρό. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie