Μούσλι Βρώμης με Φρούτα & Σπόρους Χωρίς Γλουτένη, 450 γρ., Nairn's
search
  • Μούσλι Βρώμης με Φρούτα & Σπόρους Χωρίς Γλουτένη, 450 γρ., Nairn's

Μούσλι Βρώμης με Φρούτα & Σπόρους Χωρίς Γλουτένη, 450 γρ., Nairn's

13534
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά μούσλι βρώμης ολικής, χωρίς γλουτένη, Nairn's, σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα Gluten Free, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Το μούσλι βρώμης Fruit & Seed είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Με βρώμη ολικής άλεσης χωρίς γλουτένη, σταφίδες, λιναρόσπορο και κράνμπερι.

5,30 €
με ΦΠΑ

Ανακατέψτε με γάλα ή γιαούρτι, προσθέστε φρούτα ή ξηρούς καρπούς και δημιουργείστε μοναδικούς και απολαυστικούς συνδυασμούς. Πλούσιο σε πρωτεΐνη, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, κατάλληλο για vegans θα γίνει το μυστικό σας για μία ισορροπημένη διατροφή.Το μούσλι βρώμης Fruit & Seed είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Με βρώμη ολικής άλεσης χωρίς γλουτένη, σταφίδες, λιναρόσπορο και κράνμπερι.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι

Πλούσιο σε φυτικές ίνες ● Χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά ● Χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά ● Κατάλληλο για vegans ● Πηγή πρωτεΐνης.

Συστατικά: Βρώμη Ολικής Άλεσης χωρίς Γλουτένη (60%), Σταφίδες (20%) (Σταφίδες, Ηλιέλαιο), Ηλιόσποροι (10%), Καφέ Λιναρόσπορος (5%), Αποξηραμένα Κράνμπερις (5%) (Κράνμπερις, Ζάχαρη, Ηλιέλαιο). 

Αλλεργιογόνα: Για αλλεργιογόνα βλέπετε συστατικά σε έντονα γράμματα.Πιθανό να περιέχει ίχνη από γάλα και ξηρούς καρπούς. Δεν είναι κατάλληλο για αλλεργικούς στην πρωτεΐνη αβενίνη.

Διατροφικές Αξίες: Ανά 100g (ανά μερίδα 45g): Ενέργεια 1582kJ/377kcal (712kJ/170kcal), Λιπαρά 10,6g (4,8g), εκ των οποίων κορεσμένα 1,4g (0,6g), Υδατάνθρακες 52,4g (23,6g), εκ των οποίων σάκχαρα 17,7g (8,0g), Ίνες 9,8g (4,4g), Πρωτεΐνες 13,0g (5,9g), Αλάτι ίχνος (ίχνος).

Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Ανάλωση κατά προτίμηση: βλέπε συσκευασία.

Παράγεται στη Σκωτία.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: KYPROPHARM HELLAS IKE T:2103215474

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

KYPROPHARM HELLAS IKE, 2103215474, 801735016, ΑΘ.ΑΞΑΡΛΙΑΝ 3-5
Συγκατάθεση για cookie