greek-product bio-product
search
  • Βιολογική Γκρανόλα Σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη, 350γρ., Bio, anthema

Βιολογική Γκρανόλα Σοκολάτας, χωρίς ζάχαρη, 350g anthema

10520
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής γκρανόλα σοκολάτας, από anthema, σε μοναδική τιμή από τα Δημητριακά και Μούσλι του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Εξαιρετικά τραγανη και φυσικά γλυκιά γκρανόλα. Η μέθοδος παραγωγής της συμβάλλει στην διατήριση των θρεπτικών συστατικών της. Χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

7,35 €
με ΦΠΑ

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Νιφάδες βρώμης (38%), φαγόπυρο (13%), σταφίδες (6%), σιρόπι ρυζιού, νέκταρ αγαύης, καρύδια, ζάχαρη ανθέων καρύδας, κεχρί, σησαμέλαιο, κακάο ακατέργαστο 100% (2,6%), νιφάδες καρύδας, φουντούκια, κολοκυθόσπορους, χρυσός λιναρόσπορος, σησάμι, αμυγδαλέλαιο ψυχρής έκθλιψης, βούτυρο κακάο, ελαιόλαδο.

Το 100% των συστατικών της Γεωργικής Προέλευσης είναι Βιολογικά.

Διατηρείται σε σκοτεινό, δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από οσμές και υγρασία.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: ANTHEMA Τ:2421312176

Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων ξηρών ξηρών καρπών, γλουτένη ≤ 20 mg / kg. Χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Κατάλληλο για vegan. 

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, 2421312176, 113552610, ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 9
Συγκατάθεση για cookie