greek-product bio-product
search

Βιολογική Γκρανόλα Λεμόνι & Μύρτιλο 275g Phil’s Granola

14797
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

H Phil’s Granola είναι ένα ελληνικό υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη.

9,50 €
με ΦΠΑ

Ανακαλύψτε τη χειροποίητη lemon Blueberry γκρανόλα! Φτιαγμένη μόνο με τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά, όπως πραγματικά μύρτιλα, χυμό από ελληνικά λεμόνια, η Phil’s Granola είναι η τέλεια προσθήκη στην καθημερινότητά σας. Τα μύρτιλα είναι γνωστά για την περιεκτικότητά τους σε αντιοξειδωτικά, ενώ ο χυμός λεμονιού και το ξύσμα λεμονιού προσθέτουν μια δροσιστική αίσθηση εσπεριδοειδών. Η Phil’s Granola είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας για να σας κρατήσει γεμάτους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νιφάδες ΒΡΩΜΗΣ*, χυμός λεμονιού*, ξύσμα λεμονιού*, σιρόπι σφενδάμου*, εξαιρετικά παρθένο έλαιο καρύδας*, σπόροι Chia*, βανίλια Μαδαγασκάρης*.

*Βιολογικό συστατικό.

Η γκρανόλα  με λεμόνι και μύρτιλο είναι απίστευτα ευέλικτη – απολαύστε την μόνη της, ως topping σε γιαούρτι ή smoothie bowls για ένα χορταστικό γεύμα. Και με το επανασφραγιζόμενο σακουλάκι της, μπορείτε να την πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Ενέργεια/Energy: 1377kj | 329kcal 
Λιπαρά/Total Fat: 12g
Κορεσμένα / Saturated Fat: 7g
Υδατάνθρακες/Carbohydrates: 49g
Σάκχαρα/Sugars: 15g
Εδώδιμες Ίνες/Dietary Fiber: 6,9g
Πρωτεΐνες/Protein: 7,2g
Αλάτι/Salt: 0,02g
 
*Η διατροφική δήλωση είναι ανά 100γρ/ Nutrition Facts based on 100g.
*Χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη/ Refined sugar free 
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie