bio-product
search

Βιολογικό Έλαιο Αβοκάντο / Avocado Oil Organic Cold 100ml Biorganic

13999
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό έλαιο αβοκάντο, ψυχρής έκθλιψης. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνη Ε, Α, D, λεκιθίνη και κάλιο .

9,70 €
με ΦΠΑ

100% αγνό παρθένο έλαιο ψυχρής πρώτης πίεσης προερχόμενο από την σάρκα του καρπού του αβοκάντο.Δεν υπόκειται καμία χημική επεξεργασία.Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνη Ε, Α, D, λεκιθίνη και κάλιο .

  • Βοηθά στην αναγέννηση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας και φημίζεται για τις αντιρυτιδικές ιδιότητές του.
  • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς περιέχει κολλαγόνο που ευνοεί την διαδικασία της σύνθεσης αμινοξέων και πρωτεΐνών. Το έλαιο αβοκάντο έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά υποπροϊόντα και περιέχει το σπάνιο παλμιτολεϊκό οξύ. Το έλαιο αβοκάντο είναι ενυδατικό, καταπραΰνει τον κνησμό και βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων. Διευκολύνει τη διαδικασία κατασκευής και ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος και ενεργοποιεί την βασική ουσία για την αναδόμηση των ιστών του.
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Persea Gratissima 

  • Εφαρμόστε λίγες σταγόνες και ενυδατώστε πρόσωπο και σώμα! 
  • Απλώστε λίγη ποσότητα σε υγρά μαλλιά και αφήστε το να δράσει ως μία θαυμάσια θρεπτική μάσκα. 
  • Μπορεί να αναμειχθεί με βούτυρο καριτέ ή άλλο έλαιο βάσης για την παρασκευή σπιτικών καλλυντικών.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie