• Νέο
search

Biotech USA Tribulus Maximus 90 Tabs

16491
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Tribulus Maximus είναι μια ταμπλέτα Tribulus Terrestris tablet που συστήνεται για σκληροπυρηνικούς αθλητές οι οποίοι επιθυμούν να πάρουν έξτρα στήριξη για να πετύχουν τους στόχους τους στο fitness. Το Tribulus Maximus είναι χωρίς την προσθήκη στεροειδών. Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, το Tribulus Maximus αποτελείται από ασφαλή, προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

20,90 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 5 τεμάχια.

Origin
Foreign
Doping Free Guarantee
Ναι

Εκχύλισμα φρούτου Tribulus terrestris (με περιεκτικότητα σε σαπωνίνες) 78%, διογκωτικούς παράγοντες (γέλη κυτταρίνης, φωσφορικά ασβέστιο), παράγοντες κατά της συσσώρευσης (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, πυρίτιο).

Λάβετε μία ταμπλέτα την ημερησίως, καταναλώστε το με νερό ή με κάποιο ρόφημα της επιλογής σας.

Διατροφικές Πληροφορίες Ανά μερίδα (1 ταμπλέτα ) RI% *
Ενέργεια 0 kJ / 0 kcal **
Λίπος 0 γρ **
Υδατάνθρακες 0 γρ **
Πρωτεΐνη 0 γρ **
Εκχύλισμα Tribulus Terestris 1500 mg **
εκ των οποίων σαπωνίνες 360 mg **
* Πρόσληψη αναφοράς κατά μέσο όρο ενήλικα (8400 kj/2000 kcal)
** RI δεν προσδιορίζεται
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie