• -38%
search

Vitamin C-1000 With Bio (Βιταμίνη C με Βιοφλαβονοειδή) 50 Caps Natural Vitamins

7645
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά συμπληρώματος βιταμίνης C της Natural Vitamins με βιοφλαβονοειδή, σε μοναδική τιμή από τις βιταμίνες του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα απαραίτητο συμπλήρωμα για το κρυολόγημαή την γρίπη, για τους αθλητές , για την κόπωση, το άγχος ή το στρες. Για την υπέρταση, την χοληστερίνη ή την αρτηριοσκλήρωση και για παθήσεις των ματιών όπως καταρράκτης και ωχρά κηλίδα.

20,45 €
32,99 €
με ΦΠΑ

Το συμπλήρωμα Vitamin C-1000 With Bio είναι ιδανικό για όσους κάνουν δίαιτα ή δεν καταναλώνουν αρκετά φρούτα και λαχανικά καθώς και για όσους έχουν στην οικογένεια τους ιστορικό καρκίνου ή καρδιαγγειακών παθήσεων.

Η βιταμίνη C της Natural Vitamins περιέχει 1000mg καθαρής βιταμίνης C στην πιο απορροφήσιμη μορφή της. Είναι η μοναδική που περιέχει επιπλέον 525 mg βιοφλαβονοειδή τα οποία αυξάνουν την απορρόφηση της βιταμίνης C κατά 50%! Περιέχει 165 mg ρουτίνη, εσπεριδίνη, ασερόλα, κερσετίνη και καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς, τα οποία παρέχουν πολλαπλά και σημαντικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό. Ενισχύει αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τη διάρκεια των συμπτωμάτων της γρίπης. Προφυλάσσει από το κοινό κρυολόγημα, αυξάνει τεκμηριωμένα την απορρόφηση του σιδήρου στον οργανισμό, διατηρεί τα επίπεδα της χοληστερόλης εντός των φυσιολογικών ορίων και ωφελεί άτομα με προβλήματα του κυκλοφορικού συστήματος. Περιέχει επιπλέον 50 mg κερσετίνης, η οποία βοηθά τη καλή χοληστερόλη και μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του πνεύμονα για τους καπνιστές.

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Bio
Όχι
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie