heat greek-product bio-product
search

Εκλεκτή Κουζίνα Βιολογικά Φρέσκα Tortelloni Ολικής με Τυρί & Σπανάκι 250g

16227
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Πίσω από την πλούσια πράσινη εμφάνιση των τορτελόνι κρύβεται μια υγιεινή βάση. Το σπανάκι υπάρχει τόσο στη ζύμη όσο και στη γέμιση. Το κουάρκ και η παρμεζάνα στη γέμιση εξασφαλίζουν μια λεπτότατα ισορροπημένη, κρεμώδη υφή. Μια αλμυρή απόλαυση!

4,95 €
με ΦΠΑ

Τα τορτελόνια είναι ένα γεμιστό ζυμαρικό κοινό στη βόρεια Ιταλία, με σχήμα παρόμοιο με τα τορτελίνια, αλλά μεγαλύτερο και με γέμιση με βάση το τυρί. Παραδοσιακά είναι γεμιστά με ρικότα, παρμεζάνα, φυλλώδη βότανα ή λαχανικά όπως μαϊντανό ή σπανάκι, αυγό και μοσχοκάρυδο.

Origin
Greek
Bio
Ναι


Ζύμη (70%): σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΟΥ ολικής άλεσης* 70%, νερό, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ*, σπανάκι σε σκόνη* 2%. Γέμιση (30%): ΤΥΡΟΠΗΓΜΑ* 45% (χαμηλών λιπαρών), νιφάδες πατάτας*, ψίχα ψωμιού* (αλεύρι ΣΙΤΟΥ*, επιτραπέζιο αλάτι, μαγιά*), ηλιέλαιο*, ΓΑΛΑ*, ΤΥΡΙ παρμεζάνα* 7% (Parmigiano Reggiano), θαλασσινό αλάτι, σπανάκι* 1%, μοσχοκάρυδο*, πιπέρι*.

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Ενέργεια               1078 kJ / 258 kcal
Λιπαρά:
5,3g
Kορεσμένα:
1g
Υδατάνθρακες:
39,7g
Σάκχαρα:
1,4g
Πρωτεΐνες:
11,4g
Αλάτι:
0,8g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie