heat greek-product bio-product
search

Εκλεκτή Κουζίνα Βιολογικά, Vegan Φρέσκα Gnocchetti Πατάτας 400g

16228
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Φρέσκα ζυμαρικά από πουρέ πατάτας και σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Η μίνι εκδοχή των φρέσκων μας νιόκι εντυπωσιάζει με τη γεμάτη γεύση πατάτας. Η συμβουλή μας: τα vegan gnocchetti έχουν υπέροχη γεύση με σπιτικό πέστο ή μια σάλτσα από ντομάτες.

4,95 €
με ΦΠΑ

Το νιόκι είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό πιάτο. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μινιατούρες ντάμπλινγκ, που συνήθως σερβίρονται με μια ποικιλία από σάλτσες. Τα νιόκι μπορούν να βασιστούν σε διάφορα προϊόντα, πιο συχνά είναι αλεύρι, τυρί cottage (ρικότα), σιμιγδάλι, κολοκύθα και, φυσικά, πατάτες.

Η πρώτη τεκμηριωμένη συνταγή για νιόκι πατάτας χρονολογείται από το δεύτερο μισό του 18ου αιώνα.Και από τα τέλη του 19ου αιώνα, η δημοτικότητα του πιάτου εξαπλώθηκε σε όλη τη χώρα σαν φωτιά. Ο όρος "gnocchi" προήλθε είτε από το ιταλικό nocchio που σημαίνει "κόμπος σε ένα δέντρο" είτε από το nocca (κόμπο). Μάλλον το όνομα σχετίζεται με το σχήμα.

Origin
Greek
Bio
Ναι

Πουρές πατάτας* 58% (νερό, νιφάδες πατάτας*), σιμιγδάλι σκληρού ΣΙΤΟΥ* 38%, άμυλο πατάτας* 3%, θαλασσινό αλάτι, αλεύρι ρυζιού*, κουρκουμάς*, σκόνη ντομάτας*.

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Απλά τηγανίστε τα στο τηγάνι για λίγα λεπτά και θα γίνουν τραγανά εξωτερικά, αλλά θα παραμείνουν βελούδινα μαλακά εσωτερικά.

Ενέργεια               702 kJ / 168 kcal
Λιπαρά:
0,6g
Kορεσμένα:
0,2g
Υδατάνθρακες:
34,5g
Σάκχαρα:
0,7g
Πρωτεΐνες:
5g
Αλάτι:
1,25g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie