heat bio-product
search

Βιολογικό Βούτυρο (χωρίς λακτόζη) 100g Biedermann

15062
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το ελβετικό βούτυρο είναι κατάλληλο για μια δίαιτα χωρίς λακτόζη, απαλλαγμένο από τεχνητά χρώματα και έχει υπέροχη γεύση.

5,20 €
με ΦΠΑ

Το Greenhousebio επέλεξε την εταιρεία Biedermann,της οποίας, το Biedermann Dairy είναι ένα πλήρως ανεπτυγμένο γαλακτοκομείο και λειτουργεί γραμμές επεξεργασίας για πόσιμο γάλα και κρέμα γάλακτος σε μαλακή συσκευασία και για παραγωγή γιαουρτιού και κουάρκ σε μπουκάλια καθώς και παραγωγή βουτύρου. Προμηθεύει βιολογικές σπεσιαλιτέ σε όλους σχεδόν τους λιανοπωλητές στην Ελβετία, σε σημαντικό αριθμό σημαντικών πελατών του κλάδου, καθώς και στο εξειδικευμένο εμπόριο βιολογικών προϊόντων στην περιοχή της ΕΕ.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Βούτυρο χωρίς λακτόζη*, λακτάση. * = Βιολογικό

Ενέργεια 745 kcal (3050 kJ)
Λιπαρά 82 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά 49 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 0,6 γρ
Σάκχαρα 0,5 γρ
Φυτικές ίνες 0 γραμμάρια
Πρωτείνη 0,6 γρ
Αλάτι 0,02 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie