heat
search

Prealpi Βιολογικό Βούτυρο Χωρίς Λακτόζη 100g

16231
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Prealpi Free Butter, ίδια γεύση αλλά χωρίς λακτόζη. Όλη η ποιότητα του Prealpi χωρίς τη λακτόζη: προτιμάται ακόμη και από τα μέλη της οικογένειας που δεν έχουν προβλήματα δυσανεξίας.

2,50 €
με ΦΠΑ

Η λακτόζη είναι ένας τύπος απλής ζάχαρης που βρίσκεται φυσικά στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Συνήθως διασπάται από τη λακτάση, ένα ένζυμο στο λεπτό έντερο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να παράγουν λακτάση, γεγονός που οδηγεί σε αδυναμία πέψης της λακτόζης στο γάλα. Στην πραγματικότητα, εκτιμάται ότι περίπου το 65% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει δυσανεξία στη λακτόζη , πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να αφομοιώσουν τη λακτόζη .

Origin
Foreign
Lactose Free
Ναι

Κρέμα ΓΑΛΑΚΤΟΣ χωρίς λακτόζη, καλλιέργειες.

Ενέργεια                3079 kJ / 751 kcal
Λιπαρά:
83g
Kορεσμένα:
54g
Υδατάνθρακες:
0,5g
Σάκχαρα:
0,5g
Πρωτεΐνες:
0,5g
Αλάτι:
0,02g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie