• -6%
bio-product
Βιολογικός Χυμός Παντζάρι 750ml, Rabenhorst
search
  • Βιολογικός Χυμός Παντζάρι 750ml, Rabenhorst
  • Βιολογικός Χυμός Παντζάρι 750ml, Rabenhorst

Βιολογικός Χυμός Παντζάρι 750ml, Rabenhorst

7052
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Απολαυστικός χυμός από παντζάρια βιολογικής γεωργίας. Επεξεργάζεται προσεκτικά έτσι ώστε να διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά, την ποιότητα των λαχανικών και φυσικά τα σημαντικά οφέλη για την υγεία. Παράγεται απευθείας από τα παντζάρια και όχι από συμπύκνωμα.

3,95 €
4,20 €
με ΦΠΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Συστατικά χυμός παντζάρι*, χυμός λεμόνι*, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ

Όπου * προϊόν βιολογικής καλλιέργειας.

Το παντζάρι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες A, C και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυλλικό οξύ και ιχνοστοιχεία. Είναι πολύ καλή πηγή ασβεστίου, σιδήρου, μαγγανίου, καλίου, ιωδίου, φωσφόρου, χαλκού, μαγνησίου, ψευδαργύρου και βιταμινών A, C, B1, B2, B3, B5, B6. Επίσης, περιέχει φαινόλες με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, καθώς και φυτικές ίνες που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου. Οι ερευνητές γνωρίζουν εδώ και αρκετό καιρό ότι ο χυμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, αλλά το 2010 Βρετανοί ερευνητές αποκάλυψαν, ότι τα νιτρικά άλατα είναι το ειδικό συστατικό στο παντζάρι που μειώνει την αρτηριακή πίεση και μπορεί να συμβάλλει στην καταπολέμηση των καρδιαγγειακών παθήσεων. Επιπλέον, ο χυμός από παντζάρι αυξάνει τη ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, η οποία μπορεί να είναι σε θέση να καταπολεμήσει την εξέλιξη της άνοιας. Επιπλέον, τα παντζάρια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, ασκώντας ευνοϊκή επίδραση στη λειτουργία του εντέρου, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας και συμβάλλουν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.Τέλος, μειώνει την οξείδωση της LDL χοληστερόλης γι αυτό και προστατεύει την καρδιά από πιθανές καρδιακές προσβολές καιεγκεφαλικά επεισόδια, μειώνοντας την ανάγκη για φάρμακα.
Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie