Καθαριστικό για Λίπη Bio 750ml, Ekos
search
  • Καθαριστικό για Λίπη Bio 750ml, Ekos
  • Καθαριστικό για Λίπη Bio 750ml, Ekos
  • Καθαριστικό για Λίπη Bio 750ml, Ekos

Καθαριστικό για Λίπη Bio 750ml, Ekos

3596
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αφαιρετικό λίπους πολλαπλής χρήσης για τον καθημερινό καθαρισμό των επιφανειών με επίμονες βρωμιές, ιδανικό για φούρνους, πάγκους, εξοπλισμό κουζίνας, απορροφητήρες κλπ. Είναι πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό". Αρωματισμένο με αιθέριο έλαιο λεμονιού

5,70 €
με ΦΠΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το προϊόν δεν περιέχει EDTA, ισοθειαζολινόνες, ένζυμα, φώσφορο, συνθετικά αρώματα και ουσίες ζωικής προέλευσης.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Η φόρμουλα εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA ως οικολογικό καθαριστικό. Ειδικότερα, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων: • τοξικότητα του νερού (τοξικότητα του νερού, μακροπρόθεσμες συνέπειες για τους υδρόβιους οργανισμούς), • γρήγορη βιοδιασπασιμότητα (αερόβια βιοδιασπασιμότητα), • μακροπρόθεσμη βιοδιασπασιμότητα (αναερόβια βιοδιασπασιμότητα), έχει υπολογιστεί με τη μέθοδο κρίσιμης αραίωσης όγκου (CDVTOX), σύμφωνα με τη διαδικασία υπολογισμού που αναπτύχθηκε από το οικολογικό σήμα (Ecolabel).

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ Η φόρμουλα εγγυάται επιδόσεις που μπορούν να συγκριθούν με κορυφαία ανάλογα προϊόντα της αγοράς. Τα τεστ διεξάγονται από εξωτερικό εργαστήριο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μείωση των κινδύνων από αλλεργίες και δυσανεξίες: Το προϊόν είναι χωρίς συνθετικά αρώματα, χρωστικές, οπτικά λευκαντικά. Επιπλέον, ο τύπος έχει δοκιμαστεί για την περιεκτικότητά του σε βαρέα μέταλλα (νικέλιο, χρώμιο, κοβάλτιο) ώστε να εγγυάται την καταλληλότητα του για όσους υποφέρουν από αλλεργίες στα μέταλλα αυτά.

Παρουσία μικρότερη από 0,2 ppm.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΤο προϊόν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές της ICEA όσον αφορά τα οικολογικά απορρυπαντικά . Η σύνθεσή του, η συσκευασία, η βιοαποικοδομησιμότητα και η σήμανση, υποβάλλονται σε ετήσιους ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Δεοντολογίας και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης (ICEA). Οικολογικά απορρυπαντικά - ICEA Πιστοποιητικό Αρ. 001 EC 006

Εκτός αυτού, είναι σύμφωνο με το Διεθνές Πρότυπο "Διακοπή δοκιμών σε ζώα" που ελέγχεται από την ICEA για LAV Ν. 032

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ψεκάστε την επιφάνεια, αφήστε το να δράσει για λίγα δευτερόλεπτα και σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Ιδανικό για φούρνους, πάγκους, εξοπλισμό κουζίνας, απορροφητήρες, κλπ. Όταν αραιώνεται, είναι ένα αποτελεσματικό απορρυπαντικό γενικής χρήσης.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 210 5312340, 154897665, ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ 28