bio-product
Βιολογικά δημητριακά Κορν Φλεικς ολικής άλεσης Ιταλίας Greenhouse
search
  • Βιολογικά δημητριακά Κορν Φλεικς ολικής άλεσης Ιταλίας Greenhouse

Βιολογικά Κορν Φλέικς Ολικής Άλεσης Bio Ιταλίας, Greenhouse

2583
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Νόστιμα τραγανά και υγεινά corn flakes από βιολογικής καλλιέργειας πρώτες ύλες. Συνδυάστε τα με γάλα ή γιαούτρι και αποξηραμένα φρούτα για ένα πλήρες πρωινό που θα σας γεμίσει ενέργεια . Επιλέξτε την ποσότητα & το βάρος που επιθυμείτε.

7,80 € / kg
με ΦΠΑ

Σύμφωνα με τις προσταγές της μεσογειακής διατροφής, τα δημητριακά ή αλλιώς τα corn-flakes ολικής άλεσηςαποτελούν μια ομάδα τροφίμων η οποία πρέπει να περιλαμβάνονται επί καθημερινής βάσης στη διατροφή μας.

Σύμφωνα με μακροχρόνιες μελέτες, η κατανάλωση τροφίμων ολικής άλεσης συμβάλλουν στη διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους γιατί ενισχύουν τον κορεσμό.

Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες οι οποίες συμβάλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου αλλά και στην απομάκρυνση της χοληστερόλης από την τροφή.

Έρευνες δείχνουν ότι τα άτομα που καταναλώνουν προϊόντα ολικής άλεσης έχουν μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νόσων αλλά και καρκίνου του παχέος εντέρου.

Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, κυρίως βιταμίνες του συμπλέγματος Β αλλά και σε αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνη Ε, χαλκό και σίδηρο.

Το GreenHouse ως το πρώτο πιστοποιημένο απο τη ΔΗΩ ,σημείο πώλησης βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα , μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε απο μια μεγάλη σειρά βιολογικών προϊόντων
χύμα. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζεται η ποιότητα και η σιγουριά των πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές αφού έτσι αποφεύγουμε το κόστος συσκευασίας .
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΥΓΕΙΑ ΕΠΕ, 2102848522, 99057910, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 5
-
+


Συγκατάθεση για cookie