Υγρό Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων 750ml, Ekos
search
  • Υγρό Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων 750ml, Ekos
  • Υγρό Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων 750ml, Ekos
  • Υγρό Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων 750ml, Ekos

Υγρό Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων 500ml, Ekos

3595
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Υγρό απορρυπαντικό για αυτόματα πλυντήρια πιάτων, αρωματισμένο με αιθέρια έλαια μέντας και ευκαλύπτου , πιστοποιημένο από την ICEA ως "Οικολογικό καθαριστικό". Το προϊόν δεν περιέχει E DTA , ισοθειαζολινόνες,φορμαλδεΰδη , φώσφορο, συνθετικά αρώματα και ουσίες ζωικής προέλευσης.

7,00 €
με ΦΠΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων, κατασκευάσθηκε μόνο με φυσικά άλατα και τασιενεργά από λαχανικά. Ένα καινοτόμο συστατικό έχει χρησιμοποιηθεί για την υψηλή βιοδιασπασιμότητα και γλυκίνη αμινοξέος για την πρόληψη της δημιουργίας αλάτων. Η φόρμουλα εμπίπτει στις παραμέτρους πιστοποίησης της ICEA ως οικολογικό καθαριστικό. Ειδικότερα, η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων: • τοξικότητα του νερού (τοξικότητα του νερού, μακροπρόθεσμες συνέπειες για τους υδρόβιους οργανισμούς), • γρήγορη βιοδιασπασιμότητα (αερόβια βιοδιασπασιμότητα), • μακροπρόθεσμη βιοδιασπασιμότητα (αναερόβια βιοδιασπασιμότητα), έχει υπολογιστεί με τη μέθοδο κρίσιμης αραίωσης όγκου (CDVTOX), σύμφωνα με τη διαδικασία υπολογισμού που αναπτύχθηκε από το οικολογικό σήμα (Ecolabel).

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ Η φόρμουλα εγγυάται επιδόσεις που μπορούν να συγκριθούν με κορυφαία ανάλογα προϊόντα της αγοράς. Τα τεστ διεξάγονται από εξωτερικό εργαστήριο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μείωση των κινδύνων από αλλεργίες και δυσανεξίες: Το προϊόν είναι χωρίς συνθετικά αρώματα, χρωστικές, οπτικά λευκαντικά. Επιπλέον, ο τύπος έχει δοκιμαστεί για την περιεκτικότητά του σε βαρέα μέταλλα (νικέλιο, χρώμιο, κοβάλτιο) ώστε να εγγυάται την καταλληλότητα του για όσους υποφέρουν από αλλεργίες στα μέταλλα αυτά.

Παρουσία μικρότερη από 0,2 ppm.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΤο προϊόν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές της ICEA όσον αφορά τα οικολογικά απορρυπαντικά. Η σύνθεσή του, η συσκευασία, η βιοαποικοδομησιμότητα και η σήμανση, υποβάλλονται σε ετήσιους ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Δεοντολογίας και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης (ICEA). Οικολογικά απορρυπαντικά - ICEA Πιστοποιητικό Αρ. 001 EC 004

Εκτός αυτού, είναι σύμφωνο με το Διεθνές Πρότυπο "Διακοπή δοκιμών σε ζώα" που ελέγχεται από την ICEA για LAV Ν. 032

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΥΠΟΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΔΟΣΗ
ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΙΑΤΑ 40 ml (δείτε το καπάκι μεζούρα)
ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΙΑΤΑ 50 ml (δείτε το καπάκι μεζούρα)

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 210 5312340, 154897665, ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ 28
Συγκατάθεση για cookie