snow greek-product bio-product
Βιολογική Τυρόπιτα της Μαριάννας 600γρ., Ελληνική, Bio
search
  • Βιολογική Τυρόπιτα της Μαριάννας 600γρ., Ελληνική, Bio
  • Βιολογική Τυρόπιτα της Μαριάννας 600γρ., Ελληνική, Bio

Βιολογική Τυρόπιτα 600g Ελληνική Μαριάννας

9156
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής τυρόπιτας της Μαριάννας, σε μοναδική τιμή, από τις χειροποίητες πίτες & τα φύλλα, του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Πεντανόστιμη παραδοσιακή τυρόπιτα με χωριάτικο φύλλο ανοιγμένο στο χέρι & αυθεντική φέτα Π.Ο.Π. Παρασκευάζεται από συνεταιρισμό γυναικών στην Ν.Γωνιά Χαλκιδικής από τα καλύτερα βιολογικά συστατικά.

11,30 €
με ΦΠΑ

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Ναι
Lactose Free
Όχι

Αλεύρι σίτου βιολογικής καλλιέργειας (43%), τυρί Φέτα Π.Ο.Π βιολογικής καλλιέργειας (18%), ολόπαχο βιολογικό γάλα(15%), βιολογικό βούτυρο(13%), βιολογικά αυγά, βιολογικό ηλιέλαιο, βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογικό πιπέρι, αλάτι.

Τοποθετούμε την πίτα με το ταψάκι της στο κάτω ράφι του φούρνου, κατευθείαν από την κατάψυξη, και την ψήνουμε στους 220ο με ψήσιμο κάτω & αέρα. Μόλις φουσκώσει η πίτα, κόβουμε τα κομμάτια και ψήνουμε στους 180ο μέχρι να ροδίσει.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕΠΕ, 99648259, 1ο ΧΛΜ Ν.ΓΩΝΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙ
Συγκατάθεση για cookie