snow greek-product
Σπανακοτυρόπιτα Παραδοσιακή 1κ., Ελληνική, Αμπελοφυλλα Μαριανας
search
  • Σπανακοτυρόπιτα Παραδοσιακή 1κ., Ελληνική, Αμπελοφυλλα Μαριανας

Σπανακοτυρόπιτα Παραδοσιακή 1kg Ελληνική Μαριάννας

1246
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η σπανακοτυρόπιτα της Μαριάννας παράγεται από το συνεταιρισμό γυναικών της Νέας Γωνιάς "Οι Γωνιάτισες", χρησιμοποιώντας την συνταγή της Μαριάννας Καζάκη και υπό τη συνεχή επίβλεψή της. Το φύλλο παράγεται καθημερινά και είναι απλωμένο στο χέρι, ενώ η γέμιση ετοιμάζεται με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά και με τις πατροπαράδοτες συνταγές.

12,50 €
με ΦΠΑ

Οι Πίτες Της Μαριάννας έχουν καθαρό βάρος κατά τη συσκευασία 1 κιλό. Είναι τοποθετημένες σε βολικό ταψάκι αλουμινίου και σε σακούλα κλεισμένη αεροστεγώς, πριν τοποθετηθούν στη χάρτινη συσκευασία τους. Κάθε Πίτα είναι χαραγμένη σε 15 κομμάτια, ενώ μπαίνει κατευθείαν στο φούρνο, χωρίς να χρειάζεται απόψυξη ή προθέρμανση του φούρνου. Επίσης, δεν απαιτείται επάλειψη με αυγό, βούτυρο ή κάτι άλλο. Φυσικά, όπως όλα τα προϊόντα του Αμπελουργικού Οίκοι Καζάκη, δεν περιέχει συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα.

Origin
Greek
Bio
Όχι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕΠΕ, 99648259, 1ο ΧΛΜ Ν.ΓΩΝΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙ
Συγκατάθεση για cookie