snow greek-product
Κρεμόπιτα Παραδοσιακή, 1000 γρ., Της Μαριάννας
search
  • Κρεμόπιτα Παραδοσιακή, 1000 γρ., Της Μαριάννας

Κρεμόπιτα Παραδοσιακή 1kg Της Μαριάννας

10710
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά παραδοσιακής κρεμόπιτας της Μαριάννας, κατεψυγμένης, σε μοναδική τιμή, από τις πίτες του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Φτιαγμένη από αγνά υλικά και με χωριάτικο φύλλο, ανοιγμένο στο χέρι. Παράγεται και συσκευάζεται από το συνεταιρισμό γυναικών "Γωνιάτισσες" στη Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής.

10,65 €
με ΦΠΑ

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Lactose Free
Όχι

Φρέσκο γάλα ολόπαχο 37%, αλεύρι σίτου 23%, μερικώς υδρογονωμένη μαργαρίνη 7%, σιμιγδάλι ψιλό 4%, ζάχαρη 4%, ηλιέλαιο, αυγά, αλάτι, βούτυρο, ελαιόλαδο, αλεύρι καλαμποκιού, βανίλια.

Βγάζουμε το ταψάκι από την σακούλα του και το τοποθετούμε χωρίς ξεπάγωμα στην κάτω σχάρα του φούρνου, χωρίς προθέρμανση. Ανάβουμε τον φούρνο στους 220ο C με ψήσιμο κάτω και αέρα, μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει η πίτα. Κόβουμε τα κομμάτια και ψήνουμε στους 180ο C μέχρι να ροδίσει. Δεν χρειάζεται επάλειψη με βούτυρο.

Περιέχει γλουτένη. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι & ξηρούς καρπούς.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕΠΕ, 99648259, 1ο ΧΛΜ Ν.ΓΩΝΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙ
Συγκατάθεση για cookie