snow greek-product
Πρασόπιτα Νηστίσιμη Παδαροσιακή 1κιλό, Ελληνική, Αμπελοφυλλα Μαριανας
search
  • Πρασόπιτα Νηστίσιμη Παδαροσιακή 1κιλό, Ελληνική, Αμπελοφυλλα Μαριανας

Πρασόπιτα Νηστίσιμη Παραδοσιακή 1kg Ελληνική, Μαριάννας

1241
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Νηστίσιμη παραδοσιακή πρασόπιτα φτιαγμένη με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Το φύλλο απλώνεται στο χέρι και η γέμιση είναι από ολόφρεσκα πράσα. Το αποτέλεσμα είναι μια υπέροχη τραγανή πεντανόστιμη πίτα έτοιμη σε λίγα λεπτά.

11,50 €
με ΦΠΑ

Οι Πίτες Της Μαριάννας έχουν καθαρό βάρος κατά τη συσκευασία 1 κιλό. Είναι τοποθετημένες σε βολικό ταψάκι αλουμινίου και σε σακούλα κλεισμένη αεροστεγώς, πριν τοποθετηθούν στη χάρτινη συσκευασία τους. Κάθε Πίτα είναι χαραγμένη σε 15 κομμάτια, ενώ μπαίνει κατευθείαν στο φούρνο, χωρίς να χρειάζεται απόψυξη ή προθέρμανση του φούρνου. Επίσης, δεν απαιτείται επάλειψη με αυγό, βούτυρο ή κάτι άλλο. Φυσικά, όπως όλα τα προϊόντα του Αμπελουργικού Οίκοι Καζάκη, δεν περιέχει συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα.

Origin
Greek
Bio
Όχι

Βγάζουμε το ταψάκι απο την σακούλα του και το τοποθετούμε χωρίς ξεπάγωμα στην κάτω σχάρα του φούρνου, χωρίς προθέρμανση. Ανάβουμε το φούρνο στους 200o C με ψήσιμο κάτω και αέρα. Ψήνουμε για 30 - 45 λεπτά, ανάλογα με το φούρνο.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕΠΕ, 99648259, 1ο ΧΛΜ Ν.ΓΩΝΙΑΣ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙ
Συγκατάθεση για cookie