snow greek-product bio-product
search

Σερραϊκή Ζύμη 6 Βιολογικά Χειροποίητα Φύλλα Πίτας Ολικής Αλέσεως

16320
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα φύλλα ανοίγονται με τον πιο παραδοσιακό τρόπο, όπως τα άνοιγαν οι γιαγιάδες μας με τη βέργα (βεργί) στον παραδοσιακό σοφρά. Το πρωτοποριακό με αυτό το προϊόν είναι ότι αφαιρούμε από τα φύλλα (με τον πιο φυσικό τρόπο) η υγρασία που χρειάζεται , με αποτέλεσμα να διατηρούνται ''ζωντανά'' και τραγανά μετά το ψήσιμο. Το προϊόν παράγεται από 100% βιολογικές πρώτες ύλες. Η συσκευασία περιέχει 6 φύλλα στρόγγυλα. Η διάμετρός τους είναι 42- 48 εκ.

6,80 €
με ΦΠΑ

Η εταιρεία ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ από το 1979 που ιδρύθηκε, έχει συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και τα χειροποίητα προϊόντα ζύμης. Έχοντας σκοπό της τη διατήρηση της Ελληνικής παράδοσης και με σεβασμό στη μεσογειακή διατροφή, "ξεκλειδώνει" μία γεύση με ιστορία : "ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΛΑΒΑ" (φύλλα βέργας). Είναι τα φύλλα που άνοιγαν οι γιαγιάδες μας με τη βέργα (βεργί) στην παραδοσιακή τάβλα (σοφράς). Η ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ βάζει τη δική της υπογραφή στη διατήρηση της γευστικής παράδοσης.

Με αφετηρία έναν υγιεινό τρόπο ζωής η εταιρεία παράγει χειροποίητα φύλλα πίτας και μπακλαβά βιολογικά, ολικής αλέσεως, πολύσπορα, με σπιρουλίνα, με βουβαλίσιο βούτυρο, με αλεύρι χαμηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη.

Η ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΖΥΜΗ βασισμένη στις σταθερές αξίες που διακατέχουν το πνεύμα της , μέσα από άψογη παραγωγική διαδικασία και αυστηρό έλεγχο πρώτων υλών που διασφαλίζεται από ISO 22000 και haccp , ανοίγει για εσάς το πιο αυθεντικό , το πιο σπιτικό, το πιο τραγανό και παραδοσιακό φύλλο που δοκιμάσατε ποτέ. Είναι ειδικά φτιαγμένο για όσους ξέρουν να ξεχωρίζουν το αληθινό σπιτικό χειροποίητο φύλλο.

Origin
Greek
Bio
Ναι
Βιολογικό αλεύρι σίτου ολικής αλέσεως, φιλτραρισμένο νερό, αλάτι, βιολογικός κουρκουμάς, έξτρα παρθένο βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο,
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που διαχειρίζεται γάλα και ξηρούς καρπούς.

Ξεπαγώνετε τα φύλλα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (90 λεπτά).
Αλείφετε το ταψί με λάδι. Λαδώνετε το κάθε φύλλο και το απλώνετε στο ταψί.
Βάζετε τη γέμιση στη μέση ή ανά 2 φύλλα. Λαδώνετε το επάνω φύλλο.
Χαράζετε την πίτα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160 C', χωρίς αέρα, για 50-60 λεπτά περίπου.
Αν θέλετε η πίτα να παραμείνει τραγανή όταν τη βγάλετε από το φούρνο, αφήστε την για 10 λεπτά και έπειτα κόψτε όπου την έχετε χαράξει.
Να μην επανακαταψύχεται.
Διατηρείται στην κατάψυξη (-18 C) για 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Μετά την απόψυξη του διατηρείται για 2 ημέρες στην συντήρηση του ψυγείου.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie